Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak namowic żone na nauke głebokiego gardła

Polecane posty

Gość gość

zaparła sie jak osioł i niechce bo bedzie wymiotowac .... nawet nie spróbowała. jak ja skutecznie przekonac czy dac se spokoj i poszukac na boku nastki do anala i głebokiego i sie nie w*****ac w domu ....

Gość Mar_Jolcia
spacery na Glebokie... to byly fajne czasy :classic_cool:

Gość gość
k***a ten okres ochronny od odpytywania w szkołach to wymysł szatana. Wszystko po to, by społeczeństwo było coraz durniejsze. Co widzimy na załączonym obrazku.

Gość womaxxx
zaproś kolegę do domu i jej pokaż jak się to robi! Spróbuj tak, żeby nie mieć odruchu wymiotnego. Tylko kolega ma mieć fiuta porównywalnego z Twoim :P

Gość JasiuSkowronek
trochę musisz przyoszczędzić, bo teraz nie ma już darmowych sióstr miłosierdzia :(

Gość gość
"aproś kolegę do domu i jej pokaż jak się to robi! Spróbuj tak, żeby nie mieć odruchu wymiotnego. Tylko kolega ma mieć fiuta porównywalnego z Twoim jezyk.gif" dobre, hahahah

Gość gość
pokazywałem jej na p***olach ... . sam juz nie wiem jak tego nei ogarnie do konca roku szukam se jakiegos r***adła na boku . a potem k***a pytanie czemu facet zdradza !!! własnie temu ! bo nie spełniacie naszych zachcianek .... no i działa to w druga strone zeby nie było. p.s. ja żony zachcianki spełniam wszystkie.

Gość gość
nie kochasz to zakończ to małżeństwo i po kłopocie

Gość gość
włóż sobie do gardła marchewkę albo ogórek i będziesz wiedział dlaczego nie potrafi się przemóc, jakoś nie chce mi się wierzyć że jej zachcianki wymagają od ciebie tyle ile od niej twoje