Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HAHAHhahahhahahhahhhahaha padłam

Polecane posty

Gość gość

znajoma której zawsze perfidnie j***ło z japy (nie przesadzam-dzien w dzien tak smrodziła) zapisała sie do policealnej na uwaga: asystentkę stomatologiczną :classic_cool: JEEEBŁAM

Gość gość
haha może chce się dowiedzieć co zrobić żeby nie j***lo jej z japy xd a ja się wlasnie dowiedziałam ze moje koleżanki (takie typowe 'pustaki' :p ale lubie je) które uczeszczaja do technikum logistycznego szukają praktyk w zakładzie kosmetycznym :classic_cool: :D:D:D tez padlam

Gość gość
hahhahahah też niezłe :classic_cool: dodam, że ta od smrodku to też taki typowy pustak, maturka nawet niezdana :classic_cool: ale do policealnej nie trzeba tego papierka :classic_cool:

Gość gość
Po prostu wie gdzie jest praca.

Gość kikót
znalam dziewczyne, doczepiane wlosy, blondyna, dorobione rzesy, zeby sztuczne, solara obowiazkowa, czasami byla nawet purpurowa ale to szczegol, paznokcie ofkors tez sztuczne, ciuchy tylko najlepsze marki (hilfinger, armani, burberry itp) a rano jak wsiadala do autobusu i zaczela przemawiac KIBEL z geby parowal, jak mozna miec takie szambo w japie??? jak mozna "dbac" o siebie kupujac ciuchy, doczepajac sztuczne czesci ciala a miec w******e na podstawowa higiene osobista i miec szambo w japie?

Gość gość
smród z japy niszczy wszystko, nawet choćby wyglądala jak milion dolarów to i tak jest przegrana z tym smrodem w gebie

Gość kikót
a ta miala nawet faceta!! co on musial czuc rano po przebudzenie??? rzyg

Gość gość
ta moja znajoma też miała faceta i wiele razy widziałam jak się żegnali-buziakiem w usta :O

Gość kikót
sadze, ze to nie bylo efektem tylko nieumycia rano zebow, owszem nikomu rano nie pachnie pieknie z jamy gebowej, ale kiedy ewidentnie czuc gowno to raczej juz jakas choboba przewodu pokarmowego