Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Azjateczkaaa

meldunek syna

Polecane posty

Mam taki problem. Odeszłam od męża,jestem tam zameldowana gdzie on mieszka. przyszło mi z urzedu ze chca mnie wymeldowac, nic dziwnego bo z jednej strony maja racje, z drugiej mamy syna ktory jest raz u mnie raz u niego ale nasze relacje nie sa dobre z mezem i ciezko jest odebrac syna od ojca. wiem ze jak mnie wymelduja a syn bedzie tam moga mnie nie wpuscic i tyle zobacze syna. chce sie zameldować u rodzicow i czy syna też moge tam zameldowac, czy nie bedzie zadnego problemu. prosze o jakas podpowiedz, z góry dziekuje

Gość gość
Dzieci zazwyczaj melduje się przy matce. Ja jestem zameldowana u rodziców i synka z urzędu tam zameldowali. Nie rozumiem dlaczego mieliby Cie nie wpuscić?

Gość gość
tak jak wyżej dzieci meldują tam gdzie zameldowana jest matka jak się będziesz meldować u rodziców to razem z tobą zamelduj syna

Gość ankacygankaanka
tak, dziecko ma meldunek tam gdzie matka

dlatego ze ta sa perfidni ludzie dwulicowi i wredni o czym sie przekonalam na wlasnej skorze niestety. dzieki za odpowiedzi. mam wezwanie do urzedu o wymeldownie mnie przez byla tesciowa i chce tez syna zameldowac tam gdzie siebie czyli u moich rodzicow i czy moge od razu gdy siebie bede wymeldowywala moge tez syna i czy nie bedzie zadnych problemow bo ojciec tam mieszka i napewno nie bedzie zadowolony ze chce go z tamtad wym,eldowac a zameldowac tam, gdzie ja