Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem fanką Realu Madryt

FC Barcelona rozwala hiszpańską ligę

Polecane posty

Gość jestem fanką Realu Madryt

Właśnie oglądam sobie mecz 6 kolejki hiszpańskiej ligi, Barcelona-Real Sociedad, w którym Barca prowadzi 3-0 od 23 minuty spotkania :O Wygrali już z takimi klubami jak Malaga, Valencia, Sevilla, a teraz najprawdopodobniej rozbiją Sociedad. Wydaje mi się, że jak na razie jedynym klubem, który może im zagrozić jest Real Madryt(i ewentualnie Atletico), ale bezpośrednie starcie dopiero przed nami. To nie tak, że źle życzę swojemu rywalowi, ale litości. Ta dominacja Barcelony jest naprawdę nudna. Gdy jakikolwiek klub z Primera División z nimi gra, wiadomo kto wygra(z wyjątkiem 2 klubów z Madrytu). Co innego, gdy gra Real, wtedy zwycięstwo jest mniej pewne. Real już traci do Barcy 2 punkty i najprawdopodobniej nic nie zmieni się aż do Gran Derbi.

Gość 1258 rozmowa kwalifikacyjna
no i huj widocznie sa kiepscy :classic_cool:

Gość gość
Raczej Los Pedałos toć to hiszpanie

Pancerna Kołdora - odczep się ode mnie sztywna panienko najprawdopodobniej z tipsami i sztucznymi balonami :D Nie mam chłopaka i założę się, ze Ty niedługo też nie będziesz go mieć, gdy zacznie Ci tłumaczyć co to spalony. Ps. Chyba 1000 razy pisałam tutaj, że CR7 mi się nie podoba. Wolę inny typ urody :)

Gość gość
Twoje tematy rozwalają kafeterie i zaniżają i tak niski poziom. Wyjdź.

Gość gość
Chyba wszyscy razem bo ja nie narzekam . Pa prosiaczku w paski .

A Levante remisuje z Valladolid 1-1. Następne mecz dzisiaj to Atletico Madryt-Osasuna i Malaga-Almeria. Nawet się nie zaczęły, a już przewiduję, że wygrają Atletico i Malaga. Jaka przewidująca się zrobiłam przez ten futbol :D

Gość ZAWISZA HOOLS
jedyny słuszny zespół to Bydgoska ZAWISZA

Gość ZAWISZA HOOLS
Zawisza po wielu latach powróciła na salony. Jeszcze trochę czasu i rozwali, póki co gwardia rozwala stadiony. :)

Gość gość
od urodzenia ciężko by mi było. Jakieś 15 lat, nawet w 4 lidze Z w sercu była.

Gość ZAWISZA HOOLS
powyżej to ja

Rozumiem, że ciężko jest kibicować od urodzenia, bo wtedy jeszcze z niczego nie zdajemy sobie sprawy :P Ale często kibicowanie jest tradycją rodzinną lub kibicowanie klubowi jest w pewnym sensie narzucone(np. przez mieszkanie w mieście).

Gość ZAWISZA HOOLS
od Bydzi dzieli mnie 70 km, więc nie jest to narzucone przez miejsce zamieszkania. Kujawy od urodzenia są dla mnie małą ojczyzną i pewnie dlatego jestem za Z.

Rozumiem :) Ja też kibicuję Realowi Madryt ze względu na sympatię do Hiszpanii, a w szczególności do stolicy. W lidze polskiej też mam pewien klub, który darzę największą sympatią z polskich klubów, ze względu na miejsce zamieszkania(od stadionu dzielą mnie 2 przystanki), ale to nie jest takie samo kibicowanie jak Realowi :)

Gość ZAWISZA HOOLS
Gliwice?

Gość ZAWISZA HOOLS
żydzew... kosa między klubami :)

Gość ZAWISZA HOOLS
obrażać Cię nie będę z tego powodu. Poza tym mam tam ziomka, który niedługo ślubuje z łodzianką, więc obraził bym również ich.

Gość ZAWISZA HOOLS
Nie obrażasz mnie, więc też tego nie robie. Zresztą jesteś kobietą i czułbym się jak p***a gdybym Ci pojechał.

Gość ZAWISZA HOOLS
nie takiej słabej, bo widziałem co potraficie :)