Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie w UK takich Polakow

Polecane posty

Gość gość

Ktorzy zarabiaja dobrze, prowadza fajne, normalne zycie, wynajmuja sami mieszkanie/dom itd. A nie tylko pracyja za minimalna i zyja w pokoju??

Gość gość
Tak;) Dajemy rade, nawet w drogim Londynie ;)

Gość 0 Terenia 0
Znam - Władysław Sikorski - Polski prezydent na emigracji (uchodźstwie) 😴 A z żyjących to nie wiem, nie widziałam jeszcze takich :classic_cool:

Gość gość
@ o Terenia o - nie widzialas jeszcze takich? Omg

Gość 0 Terenia 0
24.09.13 gość - Jeśli chodzi o Polaków w UK z ww. kryteriami to nie :classic_cool: Za to widziałam jak Polacy w Anglii, przy jakimś stawie, gonili za łabędziami, żeby je zabić i zjeść 😴

Gość gość
mieszkam w Tilbury tutaj mnóstwo Polaków wynajmuje domy i dobrze żyje to zagłębie kierowców, którzy zarabiają 2 - 3 tys na miesiąc, więc ich stać!!!

Gość gość
A ja znam i takich i takich, co to jest jakiś powód do wstydu ? Przecież nie mieszkają z dziećmi na jednym pokoiku, tylko wynajmują sami albo ewentualnie para wynajmuje ''dwójkę''. Sam się wynoszę od przyszłego roku na północ, tam jest mniej kolorowych a 1bedroom kosztuje tyle co pokoj na poludniu.

Gość gość
@do tej z Londynu wyzej, to ile Wy zarabiacie, ze stac Was na fajne zycie w tak drogim miescie? Hm?

Gość gość
a co ty wiesz o fajnym zyciu w duzym miescie to po pierwsze :D:D skoro myslisz ze nie stac ludzi na normalne zycie i do tego sie zabawic jeszcze :D:D

Gość gość
to jest fajne zycie mieszkanei samemu bez lokatorow ? to nie jest do nie osiagniecia. Moja panan zarabiala 1200 na reke ja 2500, auto wkacje wyjsci do resturacji przynajmenij 1-2 w tygodniu, telfoeny internet tv,, normlane fajne zycie , imprezy , kino itd, zadne ogrodkowe posiadowki.. mnostow jest takich ludzi.

Gość 0 Terenia 0
24.09.13 gość - Fatalnie się ciebie czyta :O Który zespół szkół zawodowych ukończyłeś? 😴

Gość gość
:D ładnie to tak chwalić się cudzym życiem ? Z taką znajomością języka to ty możesz co najwyżej bykom jaja huśtać

Gość gość
23:09 A co to jest ''panan'' ? Jakaś odmiana banana ?

Gość gość
No jak ktos jest debilem, to widac ciezko rozumuje ,tak proste literowki :D:P

Gość gość
Sam jesteś debil skoro nie wyłapałeś ironii, jest różnica pomiędzy jedną literówką a bełkotem absolwenta Szkoły Poszukiwaczy Złota

Gość gość
k***a ten z godziny 23:09 to jakiś przygłup :/ i to nie są literówki baranie tylko totalny nieład :/

Gość gość
Tv, internet, telefony... Wow, no niezle zycie :D

Gość gość
Co się dziwisz. Przyjechała szlachta z Wąchocka :D

Gość gość
Haha nie ma to jak sie dopierodolic do tekstu pisanego w ciagu 1 sekundy. Zreszta, ja widze zazdrosc i tyle. Malo tego. Powiem wam jeszcze ze zarabiamteraz znacznie wiecej, pisac o tym ile ale jakie mam auto czy dom w londynie, nie bede bo wam gul skoczy pod ksiezyc. A latwiej mi sie po prostu pisze po angielsku...tyle.

Gość gość
Ale takich matolow jak wy znam na peczki, Narzekacie na wszytko, wylewacie wasze zale na forum, ukonczyliscie jakies tam marketingi czy innego socjologie, i w********e sie, ze za podawnaie papaieru w office dostajecie 5.6 na godzine. O czym my tu w ogole rozmawiamy? ja mam dom w londynie bez mortgage a w tym tepie za10 lat bede mieszkal na chelsea. No ale to jestem ja....:D

Gość gość
Jak ci się łatwiej pisze po angielsku to w takim razie co tutaj robisz ? 12:24 A ja za 10 lat będę dziadkiem mrozem i zamieszkam na Księżycu :classic_cool: Nie ma to jak pofantazjować sobie z komputera w szkolnej bibliotece w czasie długiej przerwy

Gość 0 Terenia 0
25.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość "Haha nie ma to jak sie dopierodolic do tekstu pisanego w ciagu 1 sekundy." W ciągu jednej sekundy powiadasz? 😴 To nieźle musisz mieć wyćwiczoną grabę, pewnie od samotnego walenia gruchy 😴 Mrugnięcie okiem trwa niecałą sekundę, a ty zdążyłeś wyprodukować wypowiedź na 5 wersów, niezłe omnibusy emigrują z Polski 😴

Gość gość
ci co mają dzieci i normalne rodziny żyją normalnie niczego im nie brakuje

Gość gość
ci co mają dzieci i normalne rodziny żyją normalnie niczego im nie brakuje narazie moze i dobrze zyja bo biora zasilki na dzieci i inne swiadczenia a jak rzad wezmie sie za takich i ograniczy kwoty zasilkow to wtedy zobaczycie jak bedzie i moze wtedy wlasnie niektore matki polki sie wezma do pracy a nie pracujecie tylko po 16 godzin tygodniowo i ciagniecie ile sie da swiadczen socjalnych na dzieci i siebie rzad sam rozleniwil tutaj ludzi i zachecil do dzieciorobstwa ze wzgeldu na zasilki

Gość gość
Można dobrze żyć :) widzę, że tu co niektórzy mają problem z emigrantami i jakąś zazdrość wyczuwam, ale to wasz problem. Przestańcie żyć życiem "tych głupich Polaków" to może was, głupiutką Terenię udawającą najmądrzejszą, będzie na coś stać.

Gość gość
Nie ciągnę żadnych zasiłków, z ciągnięcia zasiłków nie ma fajnego życia...

Gość gość
Znam, ale to najczesciej Ci, co sa tu juz dluugo

Gość gość
Po pierwsze primo, pisze nonstop na komputerze, po drugie, mam monitor full hd a te okineko do pisania na kafe jest tak male, ze je ledwo widac. Moze ktos by nad tym popracowal z kochanej redkacji, bo czasy gdzie monitory mialy 640x480 juz dawno minely. Po trzecie, czego nierozumiesz? ze ktos jest specjalista albo ma firme i zatudnia ludzi i zarabia ogromne pieniadze? Jak juz mowielm znam 100 ludzi takich jak Ty, ktorzy siedza na d***e nic nie robia i marudza calymi dniami. z*********j po 12-14 godzin dziennie i tezsie do ciebie usmiechnie los, nie ma nic zadarmo, to co osiagnalem trwalo latami. Znam ludzi ktorzy sa w tym kraju i od 10 lat pracuja jako porter w hotelu ?? W T F ? Ja jestem uczulony na brak ambicji.