Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świruję chyba

czy ja za bardzo świruję

Polecane posty

Gość świruję chyba

jestem w związku na odległość, ostatnio pisaliśmy sobie jakieś pikantne smsy, ja jakoś to zniosłam, a on chyba nie bardzo, napisał mi w weekend smsa, że chyba będzie sobie musiał sam ręką poradzić, bo tak go nakręciłam, a później zniknął do rana i nie odbierał telefonów i nie odpisywał na smsy. spytałam co robił, a on że poszedł do klubu. sam. pytam dlaczego skoro od paru miechów klubu nie widział na oczy, więc powiedział, że umówił się z kumplem, ale kumpel odwołał i nie chciał wracać, więc został, napił się, pobawił i wrócił do domu. i tu jest problem, bo ja mu nie ufam :o nie dość, że był nakręcony na maksa to jeszcze polazł do klubu, gdzie można znaleźć panienkę na jedną noc od ręki, nic mi nawet nie powiedział, że wychodzi i nie wspominał o tym wcześniej... czy ja świruję, czy to naprawdę jest podejrzane? :o

Gość świruję chyba
ech, rzygam już tymi związkami :(

zachowanie faceta jest dziwne, no chyba że ma w zwyczaju nie odzywać się i nie odpisywać na smsy

Gość świruję chyba
no właśnie to pierwsza taka sytuacja, zdarza się oczywiście, że odpisuje po godzinie albo po dwóch, ale to w ciągu dnia, wtedy odezwał się dopiero w południe kiedy ostatniego smsa do mnie o "robótkach ręcznych" wysłał o 18. porażka jakaś, już chyba bym wolała, żeby mi powiedział, że zasnął :o

wygląda na to, że sam się nie bawił w tym klubie... a bawił się raczej dobrze, skoro nie zareagował na twoje próby kontaktu

Gość świruję chyba
w sumie mogłam się tego spodziewać, bo od dość dłuższego czasu czuję, że nie traktuje mnie tak poważnie jak kiedyś, widocznie przydaję mu się jedynie do łóżka jak w celach służbowych przyjeżdża do miasta, w którym mieszkam :o się w*******m, muszę z nim pogadać raz a dobrze, dziękuję za zainteresowanie, hejterka ;)