Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam sie z ksiedzem

Polecane posty

Gość gość

Jestem mloda,ladna i studiuje . Nie eiem jak to sie stalo. Na poczatku byly niewinne smsy... Powoli przeradzaly sie w inne . Czasami dlugo rozmawialusmy przez tel .Spotkanie bylo 1 na nautralnym gruncie . Bylo tez drugie juz nie takie jak to poprzednie. Pijechalismy do niego . Spytal czy moze mnie przytululic, zgodzilam sie przeciez o tym tylko marzylam . Delikatnie mnie dotykal a mnie przechodzily ciarki . Polozylismy sie obok siebie przytulal mnie nadal i glaskal po glowie ... zaczelismy sie calowac ... patrzylismy sie na siebie i bez przerwy usmiechalismy . Jeszcze nigdy sie tak nie czulam tak wyjatkowo bo to bylo wyjatkowe . Nie chcemy aby to sie tak skonczylo bedziemy sie spotykac ... ale ja tak strasznie sie tegi boje, boje sie ze strace go w pewnym momencie ze bedzie taku moment ze go przeniosa. Gdyby ktos sie dowiedzial nie milelibysmy zycia . On tyle ryzykuje i ja tez.. Wiem ze to jest nie dojrzale ze strony nas obojga ... ale chyba to uczucia sa silniejsze .. Boje sie ze on tylko szuka odskoczni ...

Gość A_MELBA
tia.. trampoliny szuka :D

Gość gość
No prosze, moja kolezanka pol roku wzdycha do ksiedza i nic, moze jej pokaze ten watek, niech sie poduczy :D

Gość Betts
on szuka dziury żeby sobie ulżyć :o

Gość gość
no jasne ze dziurska przeciez zenic sie z nia nie bedzie hahahah oj glupia ty glupia

Gość gość
przynajmniej, nie pedofil i nie gej. co z tego, ze ma babe na boku, zdrowy chlop z niego prznajmniej. a mochery kase co niedziele przyniosą :) na winko i ciasteczko zawsze bedzie ;p

Gość gość
skoro sie tak kochacie to czemu nadal jest ksiedzem?

skoro sie tak kochacie to czemu nadal jest ksiedzem Bo przyjemne z pożytecznym to sukces odwieczny. Jak ktoś fascynuje się religiami to chyba naturalne że chce być księdzem jak Kubica fascynuje się samochodami i chce nie tylko jezdzić po zwykłych drogach tylko w rajdach. Kto wie może kiedyś mu się odwidzi. Klesi budują się, zakładają po cichu rodziny zbierają kasę i jak już się ustawią wtedy rezygnują z bycia tymi pedałami w sukienkach. Wiele jest takich przypadków. To jest dochodowa praca :)

Gość gość
jak ktos sie fascynuje religiami to zostaje religioznawca, a nie ksiedzem

Gość gość
to mało ambitna jesteś, tylko ksiądz, a biskup to nie łaska? No może gościu, dobrze da podziubdziać arcybiskupowi i zostanie prędzej biskupem, a ty biskupową

Gość gość
no to zostaniesz świętą :D

Gość Aluisa Alubec
ktoś ją musi biskupowi polecić i przedstawić ;)

Gość gość
Każdy ksiądz raz w roku może, jednak nigdy nie wie który to dzień, i żeby czasem nie przegapić... :)

Gość gość
i to mnie wkurza - ludzie chodzą do takiego "księdza" się spowiadać, a ten burak mówi, że nie da rozgrzeszenia, bo żyją bez ślubu. A sam co robi?

Gość gość
toż ma znajomość z księdzem, niech ją przedstawi i szepnie na biskupie uszko komplemencik

Gość gość
ksiądz też się spowiada

Gość gość
spowiada, ale po znajomości, ma lekką pokutę, porusza skórką biskupowi i gites

Gość gość
ksiądz się spowiada i dostaje rozgrzeszenie a ja nie dostaję?

Gość gość
w moim mieście jeden ksiądz zrobił bachora lasce, nie zrezygnował z kościoła i go wywalili na drugi koniec kraju

Gość gość
laska teraz sama wychowuje dziecko i wszyscy się z niej śmieją, że ma święte dziecko

jak ktos sie fascynuje religiami to zostaje religioznawca, a nie ksiedzem To dlaczego niektórzy zostają trenerami a nie zawodnikami? Zatkało kakao?

Gość gość
bycie ksiedzem ogranicza sie do jednej religii i nie ma nic wspolnego z zainteresowaniem innymi religiami

Gość gość
to polega na tym samym co pobyt w burdelu w Teheranie, mogą złapać i wychłostać, jest emocja, jest przyjemność

Gość gość
poscik malego rozumku i juz temat jest :/ Byl taki mega dlugi na erotycznym,ale go pogrzebali.

bycie ksiedzem ogranicza sie Bycie księdzem niczego nie ogranicza, możesz robić to co chcesz i i interesować się czym chcesz. Jakbym nie czuł obrzydzenia do tych zmyślonych religii sam bym nim został i robił co mi się podoba i rozkręcił jakiś dochodowy biznes na boku.

Gość gość
Pozazdroscic wypowiedzi na poziomie . pozdrawiam

Gość XsiądzMatorucha
nie dziękuj, ucz się dziecko przez całe ranki, ze swej kuurewskiej pierwszej czytanki. A'propos masz rozgrzeszenie, dwa euro się należy do skarbonki w Licheniu. A teraz klękaj do miecza. Rozgrzeszam cię w imię Matki i córki i duchini świętej. Idź i nie grzesz więcej

Gość gość
Ty za to jestes na poziomie,autorko-ponizej tego morza :D

Gość gość
syn fubu masz mylne informacje napewno nie moze odzycic celibatu ks fleischmann to zrobił i trafił do piekła został demonem który opętał anneliese michel