Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o gejach bo ja ich nie lubię

Polecane posty

Gość gość

Poznałem to środowisko jako facet (nie jestem homo ani bi) i nigdy bym tym ludziom nie powierzył dzieci do adopcji, 1 na 100 jest zwyczajny, normalny :O Zgnilizna moralna, seks non stop, z byle kim, byle jak, niemal wszyscy kłamią, mam wrazenie ze wielu jest chorych psychicznie..tragedia.

Gość gość
zgadzam sie z tobą, śluby niech sobie biora ale na adopcje nie moze byc zgody

Gość gość
ponad połowa nosicieli wirusa HIV to pederaści wiedziałas Alicjo o tym ? Tak, druga polowa to hetero...ale homo/bi jest łącznie ok 4% a hetero 96%. U nich po prostu znacznie czesciej wystepują choroby, nie tylko HIV. Powód? Rozwiązlosc seksualna. Przeciętny facet hetero ma w zyciu kilka partnerek a gej 100.

Gość gość
nic, sa mi obojetni🖐️

Gość gość
Anty debil - chcesz zeby doszło do tego co w UK czy Skandynawii gdzie na siłe uczy się dzieci w ksiązkach, ze mogą sobie wybrac partnera tej samej plci albo przeciwnej tak jak im sie podoba ?

Gość gość
Czy wiecie tez, ze w sejmie planują przyjąc ustawe antydyskryminacyjną ? Co to oznacza ? Ze medią bedą MUSIALY pokazywac homoseksualistow w tv np w serialach, reality show etc, bo inaczej moga zostac posądzeni o dyskryminacje. Tak jest w USA, w niemal kazdym serialu jest wątek osoby homoseksualnej. Nie bedzie juz mozna ich krytykwoac bo to wszystko bedze dyskyrminacja, po prostu jakis pedał poczuje sie urażony twoimi slowami, powiesz ze jestes wierząca, katoliczka i uwazasz homoseksualizm za grzech i cos nienormalnego - oskarzy cie bez dowodow o dyskryminacje. To kolejny etap niszczenia tradycji i chrzescijanstwa

Gość gość
Autor to pedał :D lub les :D No chrzescijanstwa :D katol :D

Gość gość
Achtung Maciek B pisze na pomaranczowy

Gość maciek ty geju
:D

Gość Zbychu kapiszon
Autorka pos tu chyba sobie nie zdaje sprawy z faktu iż istnieją geje-praktykujący katolicy

Gość gość
Autor/ka to nawiedzony 'rycerz' zakonu Rydzyka :D obcykana w temacie seksu lepiej niz p***o aktorka

Gość gość
Z mojego doświadczenia wynika ze to kłamcy (krypto) i osoby po prostu szurnięte, majace zaburzenia osobowosci bo słowo dziwne nawet mi nie pasuje