Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilissa

uzależnieni od jedzenia

Polecane posty

Owsianka, nektarynka, sałatka, bułka, 4 czekolady!!!!, pierogi z okraska sztuk 8, rogal i pół pizzy... Tyle dziś zjadłam. Wiem to choroba ale nie mam zielonego pojecia gdzie i jak mam to leczyć. .. o dietach wiem wszystko, jestem pod stałą kontrolą dietetyka. Ale wydaje mi sie ze u mnie problem tkwi w głowie. Mam 26 lat ważę 106 kg, cierpie na chroniczne bóle , ktore sama sobie wywołuje, chyba nie ma juz dla mnie nadzieji. Ja nie żyje, ja codziennie zmuszam się do życia. .. pomocy

Gość siekiera26
jestem wredna i nie rozumiem w pełni problemu, ale odpowiem... przede wszystkim WALCZ!!! skoro wiesz, że źle robisz, to znaczy, że myślisz i to już coś :D secundo... na początku czekoladę zamień na kapustę kiszoną, ananas i jabłka, albo inną surowiznę... na pewno zjesz jej mniej... jak będziesz trzymać w rękach czekoladę spytaj samą siebie po co? dla chwili smaku... walić smak, walcz o siebie!!!

Gość gość
no to chyba ta kontrola dietetyka nic nie daje, bo raczej ci nie zalecił jedzenia 4 czekolad? moze warto pomyslec o psychoterapii, a jak nic nie da zmniejszeniu zoładka

Gość gość
dziwne...wcale tak duzo nie zjadlas....no chyba ze wiekszosc wieczorem....ale ja jem mnije wiecej tak samo a nie mam nadwagi..

Gość gość
tzn nie zjadam 4 czekolad, bo nie lubie slodyczy...ale np pczke chipsow i potem orzeszki to tak....

Gość Grenkaa
jak mozna wrąbać 4 czekolady opasła krowo :o ja zjem dwie i jest mi mega niedobrze, jak można sie doprowadzić do takiego stanu?! To sie chyba leczy!

Gość siekiera26
Greenka nie znasz problemu, ja też nie, więc choć jestem wredną suką to nie oceniam :/... autorce radzę zastanowić się nad sobą i zmienić menu jak na początek... potem dalej z dietetykiem ustalić menu :D powodzenia