Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak został zgwałcony w więzieniu

Polecane posty

Lubic mnie nie musisz ;) Ja nie jestm od lubienia. Ja nie gonie za kredytami ani nawet za alimentami.To nie moja dzialka. Apropos alimentow to ja nawet bardziej za panami niz za paniami jestem. Jestem kobieta ale najgorsze co moze sie trafic fcetowi to jego ex.

Gość gość
:D:D:D:D:D Ja p*****le... Gdyby nie te zdjęcia to bym se dał łowe uciąć, że mowa o naszym parlamencie:D

Gość gość
Frankowa gówno mnie obchodzi za kim jestes. Wazne że czerpiesz korzyści z chorego systemu prawnego. Pozdrawiam i udaje się na spoczynek

Gość gość
Może Cię to zdziwi ale nie siedziałem jeszcze:) Ale rozumiem, że robiebie takich założeń to swego rodzaju zboczenie zawodowe bo przecież jak komus sie nie podoba prawo to z pewnościa jest kryminalistą. Wspołczuje Ci wizji swiata i społeczeństwa...

Gość gość
Aczkolwiek znam jeszcze drugi całkiem dobrze prosperujacy rodzaj przestępców, ktorym obecne prawo podoba się niezmiernie co nie mozedziwic biorąc pod uwagę, ze mieli udział w jego tworzeniu. Dobra spadam i sie niekłóć ze mna bo musze sie wyspać...Inaczzej pozwe Cie do sądu a przed wejsciem wymierze karę:P

Mnie prawo polskie tez sie nie podoba.Wylapuja plotki dla statystyk,boja sie prawdziwej zbrodni.Polskie prawo nabija punkty w statystyki nie eliminujac prawdziwych kryminogennych.Zlapac dziadka pod sklepem z piwem to nie sztuka. Nie mieszkam w Polsce i iwierz mi ,jest jeszcze gorzej.

Gość gość
Wiem, że jest gorzej. Np w takich stanach więzienia sa sprywatyzowne w wiekszosci. Zastanawiam sie jak u nich wygląda pisanie biznesplanu:D

syn fubu Co ma lubienie do zabijania?? Gosciu.dla mnie obecne wiezienia to wczasy.Jestem za kara smieci sama zaplace za zsylke na Sybir.Klapki,lopata i w Tundre !

Gość gość
Zresztą te sam wątpliwości dręczą mnie w zwiazku z prywatnąopiekalekarska itd. Moznaby tu kilka fajnych paradoksów ale padam wiec ide spoczywać w pokoju zgodnie z zaleceniem pani kurator

Gość gość
Ehhhh... No to masz podobnie jak Niejaki Niechce mi sie juz mówic ci dlaczego masz takie poglądy oraz dlaczego są one do d**y więc mam prosbe: Nie pisz przez dziesiac minut ok:) Prosze:) Już mi sie oczy zamykały tomusiałas z takim babolem wyskoczyc:P

Pisałaś przed chwilą że Leon zawodowiec to twój idol. Jeśli to nie było ironią - odwołaj te słowa.

Gość gość
Został zgwałcony bo trafił do więzienia za pedofiliję i nalerzało mu się