Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkiego się boję

Polecane posty

Gość gość

Boję się jak wypadnę pomiędzy ludźmi, aż tak bardzo ,że obawiam się studiów ,które teraz zaczynam... Jak będe tam odebrana itd czuje się bezwartościowa, a kiedyś tak nie było... Kiedyś byłam towarzyską dziewczyną , lubianą...a teraz to urasta do jakiejś paranoi ten mój lęk do tego stopnia ,że nie byłabym w stanie w tym momencie np być kelnerką w barze bo bałabym się ludzi , szczególnie zachlanych , ,że mi powiedzą coś nie miłego zawsze naszczęście słyszę miłe rzeczy od facetów , nie zdarzyło mi się żeby mnie źle skomentowali i dobrze bo bym się załamała chyba ,ale mimo wszystko mam takie lęki co mam robic? bo to chyba przestaje być normalne :O

Gość Kattyy
Jej, dosłownie jakbym słyszała siebie.. Wiem jak to boli i jak ciężko sobie z tym radzić na codzień, bo sama mam ten problem i nie wiem z czego on wynika ;( staram się pracować nad sobą, zacząć wierzyć w siebie, ale to nie jest łatwe...

Gość gość
Nie masz czego, bardziej pilnuj, żeby za dużo o tobie nie wiedzieli.

jesli uzywasz chomika czy innych rzeczy do sciagania to poszukaj sobie pliku jak "slowa ktore lecza", fajny zbior afirmacji. 20 minut cieplego mowienia :)

Gość gość
Coś nowego