Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaającaa

Czy w każdej szkole tak jest

Polecane posty

Gość pytaającaa

Podstawówka,gimnazjum,liceum zawsze na rozpoczęciu roku wszyscy zbierają się w auli, jest przemówienie dyrektora a później każda osoba wyczytywana jest po imieniu i nazwisku.Wychodzi na środek,zbiera sie grupka i idą do swojej klasy. A po liceum? Studia,szkoły policealne itd? .Czy tam tez to wyczytywanie z nazwiska nadal funkcjonuje? PS. Nie,nie wstydzę sie ani mojego imienia ani nazwiska po prostu takie rozpoczęcie za jakiś czas mnie czeka i pytam z czystej ciekawości.

Gość gość
Nastepna bezrobotna.

Gość gościoowa
nie znam osoby, która kiedykolwiek poszłaby na inaugurację na studiach :D ale na studiach takiej szopy nie ma 🖐️

Gość gość
w Biesłanie tak nie bylo;p

Gość pytaającaa
Właśnie ta cała szopka sprawia,że zastanawiam się czy w ogóle iść.

Gość chyba go zabiję
mi się wydaje, że na tej szopce nie ma nic innego niż gadający dziekan czy inny rektor, a później rozejście się do domów i powrót następnego dnia na zajęcia. nigdy na inauguracji nie byłam, bo szkoda mi czasu na to było :P

Gość pytaającaa
Ja także w ogóle bym nie poszła,ale nie wiem czy czegoś nie stracę.Nie mam pojęcia jak to będzie wyglądało.Czy przypadkiem po pogadance nie będzie oprowadzań po salach żeby pokazać co i jak.To jest szkoła policealna medyczna dlatego się zastanawiam