Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Roleta bambusowa w oknie

Polecane posty

Gość gość

wiem że nie ten dział ,ale tutaj największa frekwencja . mam pytanie czy jak się bambusową roletę w oknie,okno kuchenne czy zakłada się jakieś firanki ,zasłony po bokach czy sama roleta wystarczy ,dziękuję z góry za odpowiedzi .

Gość gość
Ja mam duze okno na parterze. Jak zaslonilam firankami to straciło cały efekt, więc dałam na całość te rolety bambusowe a po bokach zaslonki i po dwie firanki a reszta odkryta . Jak małe okno to będzie super wyglądało bez niczego

Gość gość
ja mam firankę z tiulu i ciemnego bambusa Ale on służy jako osłona od słońca w lecie

Gość gość
dokladnie, jak gosc wyzej... ja mam sama rolete, wczeniej tez mialam firne z bezowego tiulu ale zdjęlam

Gość gość
Dziękuję Wam za rady ,no właśnie przez tą roletę okropnie świeci słońce ,mam ją już zamontowaną bo bardzo mi się spodobała ,po za tym mam jeszcze w oknie stare rolety kasetowe ,które miały być zdjęte chociaż i tak ich nie widać ,więc je może zostawię ,jak mocno będzie świeciło to spuszczę ,i myślę że faktycznie żadnych firanek dawać nie będę a mam właśnie takie długie zasłonki w pasy i je powieszę ale będą raczej pełnić tylko funkcję ozdobną .

Gość gość
Gdzieś widziałem roletę bambusową umieszczoną w oknie tuż za roletą wolnowiszącą, zainstalowaną przed wnęką. Może tutaj http://dekokalkulator.pl/ ? Wygląda to świetnie i działa wzorowo.