Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mario6546749

tatuaż z iminami syna i córkii po innym języku PILNE

Polecane posty

Gość Mario6546749

Cześć. Mam w planach wytatuować sobie imiona moich dzieci. Bliźniąt. A te imiona to Klaudia i Miłosz. Osobno na jednej ręce imie córki a na drugiej syna. Ale nigdzie nie moge znaleźć jakiegoś tłumacza gdzie będe mógł zobaczyć jak te imiona wygldają napisane ich językiem. Chcę teź jakąć czcionkę ale z tym juz sobie poradzę. Proszę o jakies wskazówki gdzie moge przetłumaczyć imiona moich dzieci

Gość Mario6546749
Po RZYMSKU. Jak macie propozycje innych języków to proszę.

Gość gość
co za idiotyzm. Tatuaż u kobiety wygląda obrzydliwie, a już imiona dzieci to sobie głównie patologia tatuuje, bo to takie trendi, dżezi, posz i w ogóle :o

Gość Mario6546749
Nie jestem kobietą... hahaha

Gość Mario6546749
A kim ty kolesiu lub babo jesteś żeby mnie oceniać. Chę miec imiona moich dzieci i zaden typ nie bedzie mnie oceniiac. Dla moich dzieci zrobiłbym wszystko!

Gość gość
co nie zmienia faktu, że "patologią" i owszem :o a żonka kruczoczarna lub blond blachara?

Gość gość
jeden tatuuje sobie skrzydła na plecach ,a inny imiona dzieci............jakos na pania Dodę nikt nie mówi "patologia"....:O

Gość gość
patologią jest fakt,że oceniasz ludzi po ich tatuażch:D...nie znając ich w ogóle...k****.psycholog się znalazł...hahaha

Gość Mario6546749
Ja nie tatuuje sobie bezsensownych obrazków kub napisów. Tulko kur... imiona dzieci. A to forum w wyszukiwarce znalazłem. To dla bab jest?

Gość Mario6546749
Jest szansa na odpowiedź związaną z tematem?

Gość gość
dla bab i facetów z jajami:)

Gość gość
W innym języku Klaudia to Claudia,z Miłoszem już gorzej.

Gość gość
To może po polsku ale np głagolicą? W google poszukaj, są trzy style.

Gość gość
Gościu, który obraża autora postu. Nie każdy jest zdesperowanym/ną, pryszczatym/tą chuderlakiem bez wyobraźni, który nie zna sposobu jak wyrazić miłość do dzieci lub żony, nawet poprzez tatuaż. Jeśli tą żone i dzieci wgl ma...

Gość gość
A masz dobrego tatuażystę?

Gość gość
po pierwsze: naucz się najpierw po polskiemu :P nie mówi się po innym języku tylko w innym języku jak już.

Gość gość
"Dla moich dzieci zrobiłbym wszystko!" == taak, myślę, ze dzieci marzą o tatuażach z ich imionami :D

Gość gość
米沃什 to Miłosz rzekomo w j. chińskim tradycyjnym wg translatora a to tłumaczenie słowa Klaudia 克勞迪婭·

Gość Mario6546749
To nie dzieci mają marzyć o tatuażu z ich imionami tylko ja zrobie to dla nich, aby pokazac jak bardzo ich kochaM I ODJEB SIE OD NICH Tatuażyste mam dobrego bo aż z Torunia.

Gość gość
Proponuję Cloudy i Milos :D

Gość Mario6546749
Po jakiemu to? Jest gdzieś może jakiś tłumacz,żeby zobaczyć jak graficznie to wygląda?

Gość gość
Mario6546749 To nie dzieci mają marzyć o tatuażu z ich imionami tylko ja zrobie to dla nich, aby pokazac jak bardzo ich kochaM xxxxxxxxxxxxxx jak bardzo ich kochasz to pokażesz płacąc wysokie alimenty, kidy odejdziesz do innej baby! zobaczymy jak wtedy będziesz "kochał"

Gość Mario6546749
NIE BĘDZIESZ MNIE K U R W A OCENIAĆ!! Myślisz ze jak piszesz sobie z laptopa czy komputerka to nie moge sie dowiedziec kim jesteś szmato?!

Gość gość
Nie denerwuj się autorze.Tu na ogóľ wszyscy czepiają się wszystkich.A co do imion,ja proponuje Claudie.

Gość gość
Mario6546749 NIE BĘDZIESZ MNIE K U R W A OCENIAĆ!! Myślisz ze jak piszesz sobie z laptopa czy komputerka to nie moge sie dowiedziec kim jesteś szmato?! xxxxxxxxxxxxxxxx szmatą to jesteś ty żałosny "tatusiu"! o miłości do dzieci świadczy to, że ich wychowujesz i utrzymujesz - a nie dziary na łapach!!!

Gość gość
jeśli to jedyny wyraz twojej miłości dla dzieci, to ja tym dzieciom bardzo współczuję :( Byłoby mi wstyd, gdyby mój ojciec miał wytatuowane moje imię na ręce

Gość Mario6546749
Dlaczego wstyd? Czy gdybyś lubiła tatuaże, zrobiłabyś sobie jeden związany ze swoim dzieckiem?

Gość gość
Myślisz ze jak piszesz sobie z laptopa czy komputerka to nie moge sie dowiedziec kim jesteś szmato?! xxxxxxxxxxxx i uważaj gnoju, bo cię pozwę o groźby karalne!

Gość gość
poza tym nie mam pojęcia po cholerę masz "tłumaczyć" imiona na jakiś inny język. Rzymski??? Hahaha, nie słyszałam o takim języku :D Jeśli już faktycznie masz mieć te wspaniałe dziargi to pisz tak, jak naprawdę mają na imię a nie jakieś tam "tłumaczenia" Bo jak mówisz to ma być dla dzieci a nie dla Włochów czy tam Rzymian jak mówisz

Gość Mario6546749
Uzyskanie informacji a groźby to co innego... Czytaj uważniej!