Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NicolasCage

Skąd w Polsce moda na zabijanie dzieci

Polecane posty

Gość NicolasCage

Nie ma dnia żeby nie usłyszeć że a to jakieś dziecko zakatowano, to pobito.

Gość sezon ogorkowy
trzeba by zapytac 1. rodzicow 2. media 3. politykow co pod naglasnianiem tylko takich spraw usiluja ukryc

Gość gość
bo Polki są bardzo modne

Gość gość
"takie będą Rzeczypospolite jaki ich młodzieży chowanie"!!!

Obecnie codziennie do szpitali zwożone są malutkie dzieci z podejrzeniem pobicia. Jak ktoś nie potrafi zajmować się dziećmi, to niech nie decyduje się na dziecko. A nie że: "Zrobimy dziecko a później to już wszystko jakoś samo pójdzie". To jest myślenia rozpłodowego bydła - urodzić jak najwięcej, a co samo przeżyje to przeżyje, a co nie to nie.

Gość gość
Jestem rodzicem więc mogę ci odpowiedzieć: bieda, brak nadziei. (Nie teoretyzuję li tylko.)

Gość gość
A nie że: "Zrobimy dziecko a później to już wszystko jakoś samo pójdzie". To jest myślenia rozpłodowego bydła - urodzić jak najwięcej, a co samo przeżyje to przeżyje, a co nie to nie. XXXXXXXXXXXXX to są dzieci z WPADEK! a to wszystko dzieje się dlatego, że nie można legalnie usunąć a prywatnie jest za drogo!!!

Gość gość
Jestem rodzicem więc mogę ci odpowiedzieć: bieda, brak nadziei. (Nie teoretyzuję li tylko.) Ja też jestem rodzicem i powiem ci że p********z głupoty nie bieda tylko wygoda i głupota

Gość hirnnnaa
bo ludzie nie mają pojęcia że dziecko to taki obowiązek wydaje im sie że to taki piesek albo kotek w domu uśmiecha sie , cieszy na nasz widok a jak przychodzą problemy to właśnie tak się dzieje ps. nie spałam dziś całą noc :) małą ryczała aż ściany się trzęsły!

Ciekawe ile jeszcze leży takich dzieci po lasach, gdzieś w stawach, czy wysypiskach. Strach pójść na spacer bo niewiadomo co można znaleźć.

Gość gość
bo ludzie nie mają pojęcia że dziecko to taki obowiązek wydaje im sie że to taki piesek albo kotek w domu uśmiecha sie , cieszy na nasz widok a jak przychodzą problemy to właśnie tak się dzieje ps. nie spałam dziś całą noc usmiech.gif małą ryczała aż ściany się trzęsły! Dokładnie !!! Ja też sobie tego nie wyobrażałem :D no ale zajmuję się swoim dzieckiem i daję radę :) ( że niby a nie rzucam nim o ścianę lub udaje że mi "wypadła" ( Waśniewska ) by prowadzić puste życie bez problemów i bez sensu Pozdrawiam Panią 👄

Gość BO POLKOM
karierowiczkom przeszkadzają dzieci :o

Gość gość
Gość," wygoda i głupota"? Krótko i z dostosowaniem do twojego poziomu intelektualnego: w d***e byłeś, gówno widziałeś.

Gość 3654573467347
Dzieci się zabija bo wnerwiają a dzisiaj kobiety takie wyzwolone !!!! Nic nie może ich ograniczać przecież !!! Dzisiaj świat stawia na pustotę i egoizm a Polska idzie tą drogą bo tak kocha się kreować na zachód który jest p******y

Ja nie chcę mieć dzieci, i jestem tego świadomy. Nie pojmuję że ktoś może nie chcieć dziecka, a mimo to nie zadać sobie trudu żeby skutecznie zabezpieczać się przed ciążą. Przecież prezerwatywy nie są takie drogie, no i można uprawiać anal zamiast waginalnego. Jak dzisiaj wieczorem usłyszę w "Faktach" o kolejnym zakatowanym dziecku to chyba mnie trafi.