Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewidzialna w tłumie

Toleruję przemoc psychiczną męża

Polecane posty

Gość niewidzialna w tłumie

Witajcie, Mam problem z mężem i nie wiem jak sobie-nam pomóc .Zacznę od początku.. Jesteśmy rok po ślubie-dopiero rok a ja już jestem nieszczęśliwa . Wcześnie wyszłam za mąż, na drugim roku studiów ..po 3 latach znajomości .To jemu się śpieszyło i postawił mi ultimatum , że albo ślub albo nic . Kochałam więc zgodziłam się mimo, że już wtedy wykazywał swoją dominację . Ostatnio zaczął wspominać o dziecku...Gdy mu powiedziałam, że chce poczekać z macierzyństwem tak jak się umawialiśmy to jest głuchy na moje argumenty i jak jak zwykle stosuje przemoc i wiem , że tak mnie omota , że zdobędzie swoje :( Nie mówię, że mnie g****i ale w łóżku stawia sprawy jasno i nie ma mowy o sprzeciwie . Pojechałam na kilka dni do rodziców ale oni mnie nie rozumieją i w sumie dla nich to nie problem a tylko moja fanaberia :( Jak go zmienić ?

Gość sezon ogorkowy
nie zmieniaj jego tylko siebie on zmieni sie sam - jak bedzie tego chcial a jak nie bedzie tego chcial to pojdzie w dluga wtedy staniesz na balkonie pomachasz mu chusteczka.. :)

Gość momomomomomom
smieszna jestes.NIE i tyle. co zabije cie, zgawlci, rozwiedzie? jak odejdzie to paszol won, po co ma ci siedziec na karku taki typ

Gość gość
Odejdź od niego, bo inaczej już zawsze będziesz ofiarą i zmarnujesz sobie życie. Nie będziesz miała wsparcia od nikogo, bo jak widać nawet na własnych rodziców nie możesz liczyć.