Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzundzun

w ktorym cyklu zaszlyscie

Polecane posty

Gość dzundzun

jak w temacie... piszcze, w ktorym cyklu Wam sie udalo

Gość gość
W pierwszej ciąży w 3 cyklu a teraz 1,5 roku i nic.Ale mam problemy z prolaktyną i owulacją.Teraz będę robiła tarczycę jeszcze kolejny raz.

Gość gość
w pierwszej ciazy 18 cykl potem w 3 cyklu ale poroniłam a potem w w 4 cylku

Gość hirnnnaa
około 36 cykl masakra jak sobie przypomnę :(

Gość gościówa 22
Z pierwszym w pierwszym cyklu, a teraz idzie czwarty i czekamy na rezultat ;/ Miałam nadzieję, że pójdzie tak szybko jak z pierwszym a tu póki co nic :(

Gość gość
w pierwszym

Gość gość
moja klezanka zaszła w pierwszym cyklu jak sie starała o drugie tez myslała ze zajdzie w pierwszym a tu zonk zaszła chyba w 4 cyklu i juz po pierwszym cyklu płakała ze nie zaszła a jak ludzie sie staraja naprwade długo !!!!

Gość dzundzun
ja w pierwszej ciazy w 6 cyklu, o druga jeszcze sie nie zaczelismy starac. ciekawa jestem wlasnie jak sie roznym kobietom udaje

Gość gościówa 22
Dzundzun a ile ma twój maluszek?? pytam tak z ciekawości :)

Gość dzundzun
3,5 roku :-)

Gość gość
1 ciaza-1 cykl 2 ciaza-1 cykl 3 ciaza-2 cykl

Gość gość
w pierwszym tylko pojęcie "udało się" mi tutaj nie pasuje, raczej "miałam pecha i faktycznie zaszłam" w ciążę

Gość dzundzun
to jakas farciara jestes :-)

Gość gość
ach, dodam wzorując się na innych wypowiedziach że w pierwszym, kochając się jeden, jedyny raz ot, chyba trzeba nie chcieć dziecka żeby tak wyszło

Gość gość
to ja, ktora pisalam ze w 1 ciazy-1 cykl 2 ciazy-1 cykl 3 ciazy- 2 cykl na pocieszenie chcialam dopisac, ze mam leczona niedoczynnosc tarczycy, tylozgiecie macicy, macice dwurozna z czesciowa przegroda, czyli wszystkie czynniki ktore niby utrudniaja zajscie w ciaze, a idzie u mnie blyskawicznie, wiec glowa do gory dziewczyny!

Gość gość
Nie no... czytam, i albo tutaj osoby ze specyficznymi doświadczeniami wolą pisać tzn temat przyciąga te, którym nie poszło łatwo... albo coś złego zaczyna się dziać z płodnością kobiet. Bo mi np wystarczył ten jeden stosunek, bez poważnego zamysłu, ale jestem chyba z was najstarsza (tak zgaduję) i reprezentuję właściwie inne pokolenie. Jestem z 1976 roku.

Gość Gościwita
W pierwszym, a współżyliśmy tylko dwa razy i to nie nastawiając sie na dni płodne.

Gość gość
w 4 cyklu po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych podejrzewam, że dopiero w 4, bo na początku ciąży miałam bardzo niski porogesteron

Gość gość
W pierwsza ciaze w 40 cyklu ale poronilam, w druga ciaze w 15 cyklu po poronieniu.

Gość gość
dwa razy w pierwszy cyklu starań choć pierwszą ciażę poroniłam

Gość gość
1 ciąża w pierwszym cyklu, poroniłam w 6 tyg. potem moglismy sie starać po pierwszej miesiączce i zaszłam w 2 cyklu, teraz jestem 13 tyg ciąży sex co 2 dni między 10-18 dc

Gość tez w pierwszym
Przy jednym stosunku. Ja rowniez z tego starszego pokolenia,tzn dobilam trzydziestki. I rowniez obserwuje problemy u mlodszych osob. Mysle,ze wplyw na to ma tryb zycia,odzywianie,antykoncepcja.

Gość gość
po odstawieniu tabletek lepiej ze staraniami poczekac 3 cykle,aby miec pewnosc ze hormony nie miały wpływu na jajeczka,bo jajko jest w obiegu 3 cykle zanim dojdzie do ewntualnego zapłodnienia

Gość gość
Ja w 9 cyklu. Wcześniej nie udawało się bo za bardzo chciałam. Potem jak pogodziłam się z tym że szybko nie zajdę w ciążę to wtedy była niespodzianka w postaci II kresek :). To był szok :D. A teraz ta niespodzianka śpi słodko w łóżeczku, ma 4 miesiące :D

Gość gość
z mezem staralismy sie 13 cykli i nic, z kochankiem zaszlam, ale to byla wpadka... maz mysli ze to jego i jest szczesliwy a kochanka rzucilam.

Gość gość
w drugim

Gość gość
W pierwszą ciążę zaszłam w 3 cyklu, a teraz staram się już 6 bezskutecznie ;/ Znacie jakieś naturalne metody poprawy płodności?

Gość gość
w 5 cyklu ale czekam na potwierdzenie ciąży u ginekologa, dopiero tylko test zrobiłam

Gość vvvvvyyyyyyvvvg
Pierwsza ciaza, za pierwszym razem, niestety obumarla, kolejna po 2 i pol roku, obecna za pierwszym razem,