Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bylem Romantykiem ale mi przeszło

Polecane posty

Gość gość

Znalem dziewczynę 3 lata. Była moją przyjaciółką i na prawdę jej ufalem. Chciałem żeby była szczęśliwa i nigdy jej nie skrzywdzilem. Każda minuta z nią spędzona była wspaniała. Nie jest ładna ale ma to coś. Pisaliśmy do siebie aż w koncu doszliśmy do etapu niejednoznavznych smsów. Ona miała wrócić ze studiów do miasta na wakacje.Liczyłem na to że będziemy się spotykać i może coś z tego wyjdzie,Spotkaliśmy się i nagle kontakt się urwał. Ciągle nie miała dla mnie czasu. Po dwóch miesiącach okazało się ze jest w związku z kolesiem który przyjechał do niej z drugiego końca świata, tzw. Miłość od pierwszego wlozenia. Ból był straszny. Nigdy nie czułem się tak źle. Ktoś mnie po prostu zniszczył. Niestety większość dziewczyn to ladacznice... To ostatecznie wyleczylo mnie z tego romantyzmu. Podziekujcie koleżance

Gość gość
widocznie trafiła na idiotę

Gość sezon ogorkowy
chwalisz sie czy zalisz?

Gość gość
romantyk :D najwidoczniej poznała sie na tobie

Gość gość
Ja jestem według Ciebie idiotą? Wierzyłem ludziom. Wielu mnie zawiodło ale po tym co zrobiła ona ja mam dosć.Nie wierzę że może być normalnie.

Gość habilitowani w oddatku
skoro Twoja natura jest przebiegła pod kazdym kątem to sie tak kończy

Gość gość
Co to znaczy przebiegla? Ona do mnie pisała tydzień wcześniej ze mnie potrzebuje i czeka na mnie. Była ledwo co po zerwaniu. Ja nie chciałem jej w żaden sposób naciskać.

Gość gość
Oczywiście zawsze to facet jest winny.

kolejna męska c**a, która chciała "wyprzyjaźnić" uczucie, a teraz zrzuca winę za swoją głupotę na kobietę. idźcie wy się wszyscy powiesić, świat będzie piękniejszy 🖐️

Gość gość
A czemu by nie zacząć od przyjaźni? Przecież to doskonały fundament. Jesteście hipokrytkami. Z jednej strony krzyczycie, że nie chcecie być traktowane jak kawałek mięsa, że chcecie aby mężczyźni dostrzegali w was coś więcej niż tyłek i cycki a gdy już się taki trafi to zarzucacie mu, że jest nieszczery bo jak jest facetem to powinien się z łapami pchać i nadskakiwać. W każdym razie to facet kończy podeptany przez was.

Gość gość
Na prawdę przez 2,5 roku ja do niej nic nie czułem. Nawet o tym mię myślałem ale jej urocze zachowanie, to jak się zachowuje mnie zauroczylo. Zobaczyłem w niej coś wiecej więc co w tym złego? Dlaczego ktoś kto mówi że szuka romantycznej miłości nagle mnie odrzuca i kłamie.

Gość gość
To, że kobieta coś mówi to NIC nie znaczy. One co innego mówią, co innego myślą a jeszcze co innego robią. One naprawdę są w środku takie same. Co je wyróżnia to ich modus operandi.

Gość gość
Pewnie jesteś jedną z tych co miały za faceta jakiegoś j**akę-oszusta i zdajesz sobie sprawę, że jest to jedyny typ mężczyzny na którego kiedykolwiek jeszcze polecisz. Spróbuj się wyżyć na takim a nie na nas.

Gość gość
ale co powiedziała ,że że się zakochała ?my juz tak czasami mamy..

Gość gość
tez bylbys j**aka gdyby cie laski w d***e nie mialy

Gość gość
Nic mi nie powiedziała. Z neta się dowiedziałem ze jest w związku. A zawsze mówiła mi że jestem dla niej bardzo ważny.

Gość gość
Od dzisiaj będę myślał ch*jem, przez 5 lat dawałem się robić. Kwiatki, czekoladki, mile rozmowy, spacery, szacunek, nigdy nie naciskalem. To nie ma sensu. Nigdy nikogo nie skrzywdzilem a teraz obrywam regularnie.

Gość pomaranczlala
Na jakiej podstawie piszesz "Miłość od pierwszego wlozenia"? To ma być szacunek i miłość do niej? Jesteś żałosny.

Gość gość
A jak to inaczej można tłumaczyć. Seria kłamstw i związek po kilku dniach.

Gość sexowna bielizna
a teraz kim jesteś? dramaturgiem ;p

Gość gość
Oj biedny jesteś. Jedna laska tak ci zawróciła w głowie i teraz już nie będziesz miły... Nie podobała ci się tak do końca, kobiety to wyczuwają.

Gość gość
Pewnie tak. Taki z*****y byłem od małego. Reasumując moja wina, moja wina. Moja bardzo wielka wina. A człowiek się łudził że ma życie jak z filmu.

Gość gość
Mógłbyś tak się łudzić gdybyś z nią chociaż przez chwilę był a ty chciałeś "wyprzyjaźnić się".

Gość gość
Jasne że się czuję winny. Mogłem to zrobić lepiej tylko dlaczego ktoś kłamie?

Gość dfghgfdsa
przyjażni nie było nic nie było pustka została i zdegradowany umysł

Gość gość
Co jest złego w relacji z przyjaźni do miłości? Dlaczego ludzie tego nie akceptują a akceptują związki na jedną noc? Co się porobiło?

Gość gość
Przyjażń i miłość to 2 różne stany.

Gość gość
Bez sensu było to że dawała mi nadzieje.

Gość gość
do Anny D. zaciekawilo mnie twoje stwierdzenie o wyprzyjaznieniu ja uwazam ze uczucie mija, przyjazn nie - wiec najtrwalsze co mozna zbudowac to wlasnie owa przyjazn, wiekszosc myli milosc ze swedzeniem w kroku niestety