Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsze dziunie do pukania

Polecane posty

Gość gość

to durne siedemnastki z sianem w glowie. moze i duzo nie potrafia ale szpary maja swietne :) i do tego najlepiej wielkie cyce. kocham moje zycie :D dziewoje, nadchodze! do gory kiece bo mam pelen portfel dukatów!

Gość gość
za pieniądze to pójdą, ale tak żeby się dały bez zobowiązań to ciężko

Gość gość
oczywiscie ze za kase, nie chce mi sie produkowac przed czyms tak durnym... wystarczy pokazac portfel i juz nogi im sie same rozchodza. Zeby bylo smieszniej, za marną stowe robia takie rzeczy ze sam sie dziwie ;)

Gość gość
Rimming też ci robią?

Gość gość
tak chwalicie te młode,że też zaczynam się zastanawiać ale z nimi można bez kasy niepotrzebnie tracisz

Gość gość
Co robią innego oprócz loda, pukania w cipkę i anala, nie spotkałem jeszcze jakiejś bardziej hardkorowej.

Gość jakiś facet
oj to byś sie zdziwił znam takie co dadzą za free same przychodzą do tego jeszcze alkochol postawią - fakt 30-tki ale dobrze tapetowane, le co stara da to młoda nawet nie pokarze

Wybaczcie ale naiwni to wy jesteście. Takie 17 latki interesują tylko wasze pieniądze. Wy przychodzicie, płacicie, stukacie i myślicie że dziewucha jest w siódmym niebie. A ona? Podciera się gąbką i czeka na kolejnego w między czasie piłując paznokcie. Macho od siedmiu boleści. Najbardziej wartościowy to tekst z 10:09 :D:D: A co ty masz w tym portfelu? Za przeproszeniem 100 PLN na Mcdonaldsa? Panowie, odrobinę rzeczywistości. Inny z kolei się pyta, co oferują więcej, jak stać ciebie na 1000 za godzinę to full. Mówimy tutaj o profesjonalistkach a nie zdesperowanych małolatach zbierających na nowy telefon.

Gość gość
puk puk kto tam ? a kto puk puk

Gość gość
Wstydź się Autorze, ze wykorzystujesz głupotę tych młodych dziewczyn.

Gość jzb
za piwo zawsze daja krawat obowiązkowo i obiecywac duzo no, moze tylko deka jest inna