Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Taka kobieta zdradzilibyście

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie kwestia zdrady.. Czy faceta zawsze omami ładna, atrakcyjna kobieta bo w domu ma żonkę, która nie wygląda już jak dawniej? Mam przyjaciółkę, ma 20 lat, jej facet 25 lub 24(nie wiem dokładnie). Opisze Wam ją i jej związek. - Jest szalenie atrakcyjna, talia osy, odstający tyłek, zero celulitu, ładny biust. - Gładka cera, włosy za łopatki, długie, lśniące, fajnie ścięte. - Zawsze pięknie pachnie, ładnie ubrana, wszystko na niej super leży. Uwielbia szpilki. Ja się czuję przy niej jak jakiś gorszy element. - Faceci się oglądają za nią wszędzie. - I charakter... Kurcze żeby jeszcze była jakąś nadętą paniusią;/ - Jest miła i wesoła, dzwoni, zaprasza do siebie, organizuje imprezy, jest przebojowa, zawsze o mnie pamięta i o innych też. - Mimo, że studiujemy w innych miastach to czuję, że jestem dla niej ważna, zawsze o mnie pamięta. - Jest ciepła i gościnna. A teraz jej związek. - Jest świetną kucharką. Zawsze jak zaprosi to jakieś pyszności są u niej. Która 20latka gotuje? Ona robi to perfekcyjnie. Wszystko, obiady, wymyśne dania, ciasta. Jak byłyśmy na początku lo to co 2 dni piekła ciasto. - Jej facet jest zachwycony, ciągle przygotowuje mu smakołyki, dba o niego. - Ona gra z nim na konsoli, łowi ryby, zbiera grzyby, jeździ rowerem, piją razem piwo, gadają godzinami a z drugiej strony często z nimi imprezuję w klubach itd. - Pokłócili się chyba tylko raz i to na parę minut a są razem prawie rok. - Jak ją poznał to była dziewicą. - Z tego co czasem rozmawiamy, a naprawdę mówimy sobie o wszystkim, zwłaszcza w wakacje kiedy to widziałyśmy się baaardzo często, opowiadała mi trochę o ich życiu intymnym. Aż mi kopara opadła. Szaleją strasznie, jakieś pończochy, seks w różnych miejscach, kiedy tylko mogą, otwarta na naprawdę wiele. Nie znam innych szczegółów ale tak powierzchownie mi czasem opowiada. - On jest zapatrzony jak w obrazek, nawet się nie ogląda na inne. Na imprezach jakieś półnagie laski, z biustem na wierzchu, a on nawet nie zerknie. Czy można taką kobietę zdradzić?? To mnie zastanawia. Spotkałby jakąś elegancką laskę, szpilki itp. ale on to ma u swojej, bo jest szalenie atrakcyjna. Chciałby jakiś inny seks? Ale z nią z tego co wiem to ma raj w łóżku. Poznałby miłą, sympatyczną, ciepłą, która by go zauroczyła? Ale ona właśnie taka jest. Można taką kobietę zdradzić? Ja przyznam szczerze. Zazdroszczę im. I czytając tak o zdradach i patrząc na jego wpatrzenie w nią czy w takich przypadkach mężczyzna może zdradzić?

Gość gość
może! jak mu się już trochę przeje jej tyłek i jej smakołyki!

Gość gość
przy jednej dziurze to i kot zdechnie :classic_cool:

Gość gość
Każdą można zdradzić Może być nie wiem jaką miss ale po paru latach to już będzie jego przechodzona miss Poszuka wrażeń u sąsiadki

Gość gość
Oczywiscie:) Jak zechce to zdradzi:) z INNA - malo atrakcyjna, chlopieca:)

Gość gość
nie zdradzi jej bo ja kocha a ona jest prawdziwa kobieta....i inne dziewczyny uczcie sie jak sie dobrze zachowywac

może, ale nie musi. Bo to co będzie go przy niej trzymać to nie jej uroda (nie ona jedna jest ładna, a i dzieło sztuki może się opatrzyć), a właśnie to, że wszystko robią razem.

Gość gość
oczywiscie, ze moze zdradzic chocby po to by sprawdzic jak to jest z inna poza tym, ze to taki ideal to nie wierze, kazdy ma jakas wade

Gość gość
On miał przed nią kilka dziewczyn ale nie były to długie związki. Więc wie jak to jest z innymi i tu raczej ciekawość nie weźmie góry. No ale właśnie oni nie robią wszystkiego razem. Nie są w jakimś toksycznym związku. On pracuje, jeździ do kumpli. Spotykają się w wybrane dni no to wiadomo, że spędzają czas razem. Ona na serio taka jest.

Gość gość
ale nie rozumiesz, ze tu chodzi o ciekawosc, ten dreszczyk podniecenia, albo o zwykly seks z kobieta, ktorej sie az tak dobrze nie zna, na ktora sie codziennie nie patrzy idealow nie ma