Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejrzane zachowanie znajomej

Polecane posty

Gość gość

Czy znajoma może mnie dręczyć psychicznie? Czy to zachowanie psychopatyczne? Przykład: nie pojechałam z nią na basen, bo moje dziecko płakało cały wieczór, krótko przed umówioną godziną poinformowałam, że się nie wyrobię ... Dodam, że to ona wsiada do mojego samochodu. Jesteśmy dorosłe, ja mam męża, ona nie. Napisała sms z pytaniem sprawdzającym, czy mój mąż jest w domu, bo niby dlaczego ja nie mogę pojechać na ten basen! Odpowiedziałam, że nie mogę, bo dziecko ma zły dzień, jestem w końcu matką i tyle. Na co ona wyzwała mnie w sms od Niewolnicy Isaury! Potem posypały się cytaty z filmu "Dzień świra" w moim kierunku ... że u mnie to dopiero się zacznie. Szczęka mi opadła, z kim ja mam do czynienia? Kilka dni temu wyjechałam na weekend, ponieważ zaczynam nowy kierunek w pewnym studium, gdy już byłam w drodze straszyła mnie w sms, że jakaś znajoma podrywa mojego męża w pracy i mam go pilnować. Mam się też o czymś przekonać, bo ona dużo widziała... A najgorsze jest to, że nasze dzieci trochę się poznały i bawiły razem i mieliśmy wkrótce razem jeździć z nimi na basen. Spotykałam się z nią czasem prywatnie, wiem, że jest egocentryczna, ale nie przeszkadzało mi to dopóki nie zaczęła robić tych scen. Ona próbuje się do mnie zbliżyć, zaprasza mnie do siebie, niby jest gościnna, ale np. wyznacza co mam kupić jej na imieniny! Nie mogę jej odmawiać, bo od razu tak agresywnie reaguje. O co tu chodzi?!

Gość Drewutnia Gargamela
Wpadłaś jej w oko a ona lubi układ domina (ona) i niewolnica :)

Gość praktyczna pani domu
Rozmawia wąż z krową: -Sssssspadaj! -Mmmuuuuuszę?

Gość gość
A skąd pewność, że rzeczywiście ktoś nie podrywa męża?

Gość gość
jedyna rada, stopniowo ucinaj kontakty, inaczej ta kobieta wprowadzi zamęt w twoje życie, egocentryczka? to mało powiedziane:-o ona jest zwyczajnie walnięta.

Gość gość
a co dziwnego w tym, że była zła, że zniszczyłaś jej wieczór?

Gość gość
jest beznadziejna. nie dostosowuj się do niej!

Gość gość
Domina i niewolnica ... dobre. Tu jest chyba ten układ. Ja mam być jej niewolnicą? Widocznie jestem za mało asertywna, powinnam jej dawno podziękować, bo już były symptomy, że ona się ze mną nie liczy.