Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham spac

mamy z lomzy jak tu jestescie

Polecane posty

Gość kocham spac

To prosze poleccie dobrego pediatre i dobra przychodnie.

Gość praktyczna pani domu
Zajączek i niedźwiedź jechali pociągem na komisję wojskową. Zajączek wypadł z pociągu i wybił sobie wszystkie zęby. Pobiegł jednak na skróty i dotarł na miejsce szybciej niż miś. Kiedy miś wchodził do budynku, zając już wychodził z komisji. - No i co?- spytał miś. - F pofrzątku!- odpowiedział zając. - Sfolniony. Bfrak ufzębienia! Miś pomyślał chwilę, odszedł na bok, wziął kamień i też wybił sobie zęby. Wychodzącego z komisji misia, oczekiwał już zając. - No i cfo? - pyta zając. - F pofrządku! - odpowiada miś - Sfolniony! Plafkoftopie!

Gość gość
krajewska na sikorskiego.

Gość ja jestem z lomzy
a do Bandzula nie chcesz isc?

Gość gość z lomzyyyyyyyyyyyyyyyy
a gdzie on przyjmuje?ja do krajewskiej chodze.przepisalam sie z polowej od debowskiej d**a a nie lekarka;/

autorko a do kogo chodzisz teraz?

Gość kocham spac
Nie wiem czy chce bo nie znam czlowieka:P Problem w tym,ze jedyny lekarz jakiego znam z pediatrow to ten do ktorego chodzilam ja jako dziecko. Potem sie wyprowadzilam i dopiero teraz wracam,juz z dzieckiem i jeszcze nie naleze do zadnej przychodni. Szukam dobrego,godnego polecenia pediatre,ktory nie oleje nas na wstepie,jak to zrobila moja stara lekarka,i to po znajomosci. (Znajoma rodzicow). Lekarza,ktory nie bedzie walil schematami antybiotyk za antybiotykiem.

Gość gość
ja niedawno przepisalam sie do krajewskiej z dziecmi.powiem ci ze nie znam dobrego pediatry w lomzy ale krajewska nie jest zla.od razu rozpoznala u mojego synka skaze bialkowa a poprzednia lekarka upierala sie przy swierzbie(!) wczesniej chodzilam do przychodni na makowej tam byla dobra lekarka ale nie pamietam nazwiska nie wiem czy tam jeszcze przyjmuje

Gość gość
a obydwie panie w recepcji sa bardzo mile to tez wazne bo jak ide do przychodni i rejestruje sie u jakiejs baby niemilej to tez mi sie odechciewa w ogole w poczekalni siedziec

Gość gość
A o przychodni na sybirakow cos slyszeliscie?kto tam przyjmuje? Bo ktos mi polecal.

Gość gość
nie slyszalam bo przeprowadzilam sie spory czas temu z poludnia.ale moze cos w necie pisze?np na 4lomza?w jakim wieku masz dziecko?;)

Gość kocham spac
Niemowle,6 miesiecy :) ja wlasnie planuje przeprowadzke na poludnie. Cos tam patrzylam na 4lomza,jakis czas temu,ale wiesz 10 postow za jednym lekarzem i 10 przeciwko a pomiedzy zarzuty,ze to lekarze sami sobie robia reklame :P

dziewczynka czy chlopczyk?;)moj ma 4 miesiace;)sprobuj na forum na 4lomza zapytac moze akurat ktos korzysta z tej przychodni

Gość kocham spac
Chlopiec. Szczerze,to mi sie tam nie chce logowac. Lata temu mialam konto,ale ani loginu nie pamietam,ani maila na jaki rejestrowalam. Poszukam cos sobie,popytam wsrod starych znajomych. Dzieki za rady :)

nie ma za co;)

Gość ja jestem z lomzy
[zgłoś do usunięcia] gość A o przychodni na sybirakow cos slyszeliscie?kto tam przyjmuje? Bo ktos mi polecal. xxxxxxxxxxxxxx własnie tam przyjmuje Bandzul i jego córka, chyba i syn tez(tego nie jestem pewna) to ich przychodnia

Gość kocham spac
A moglabys mi powiedziec jak jego corka ma na nazwisko? Bo domyslam sie,ze po mezu inaczej. Moze jakos na W? Bo wylecialo mi nazwisko,a ta lekarke z tej przychodni ktos mi polecil. I ten Bandzul rzeczywiscie taki dobry?

Gość ja jestem z lomzy
proszę:) po mężu Poznalska:)

Gość ja jestem z lomzy
wg, mnie jest bardzo dobry, jak moje dziecko bylo male chodzilismy do niego:), zreszta jest ordyn. w szpitalu

Gość kocham spacd
Dzieki. Sprobujemy tego Bandzula.

ej dziewczyny nie wiecie kto ma oslonke na nozki do sprzedania albo oddania?bo sie wyh*jalam za przeproszeniem kupilam wozek z tablicy i nie bylo oslonki do gondoli.i szukam jakiejs co by pasowala;/kurde nie moge synka tak wozic odkrytego

Gość kocham spac
A jaki wozek?ale nie znam nikogo.a nie mozesz na zime grubym kocykiem okryc?

Gość ja jestem z lomzy
wpisz sobie ten numer aukcji na allegro 3576228748 i looknij czy tego szukasz:) chcialam link wkleic, ale jako spam mi wrzuca

Gość gość
dzieki;) no wlasnie w zime d**a bd bo juz w spacerowke bd musiala go wsadzac a w tym wozku wlasnie jest jedno okrycie do gondoli i spacerowki i go nie mam.

Gość gość
Co do lekarza to my chodzimy do dr Pisowodzkiej. Jest niezła, także polecam. Co do nakrycia na nóżki - eee tam, wystarczy grubszy kocyk. W mróz i tak się na dłuższe spacery nie wychodzi, a takie okrycie starcza do roku tylko, potem dziecko już chodzi i z brudnymi butami nie wsadzisz dziecka do takiego nakrycia, kocykiem można przykryć np. tylko uda, bez butów.