Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa z podkarpacia

Samotnosc po śmierci męża

Polecane posty

Gość Ewa z podkarpacia

Witam wszystkich:) Jestem samotna od kilku lat. Uchodze za ładna kobiete i większośc dziwi sie ze nadal jestem sama. Poznaje jednak wciąz niewłaściwe osoby , tz. żonatych lub zbyt młodych. Chciałam poznać osobę wolna, zaprzyjażnic sie a potem jak czas pokaże by to przekształciło sie w cos" więcej". Czy to tak wiele ! Gdzie szukac takich osób? Dotychczas poznawane osoby zaczynały od spotkania na sex????? Pozdrawiam Ewa z podkarpacia

Gość gość
Stalowa Wola zaprasza na kawę ;-)

Gość praktyczna pani domu
W jaki sposub sprawdza się czy samochód jest szczenly ?? -- Na Ukrainie wsadzają kota do auta, a jak po 3 dniach kot zdechł to auto jest szczelne !!!! ---,, A w Polsce wsadzają kota do auta i jak po 3 dniach kot dalej jest w aucie to znaczy że auto jest szczelne, a jak go nie ma to znaczy że nie jest szczelne !!!! :P:P......

daj oferte - ewa podkarpacie, lat 15, szuka przyjaciela, chlopaka w wieku ok 69 lat nie na seks... :P:)

Gość gość
Droga Ewo. Samotnośc to stan ducha. Mój mąż nie zyje od 2007 roku. W tym roku ponownie wyszłam za mąż i... nadal czuję się samotna. Chociaż w zaszadzie jestem szczęśliwa, mam nową rodzinę, nowy dom i wspaniałego mężczyznę u boku to z tym brakiem, z ta pustką już będę żyć zawsze. Tracąc ukochaną osobę tracimy część siebie i ta część jest nie do odbudowania. A jeśli chodzi o to, że nie możesz poznac nikogo sensownego to nie tylko twój problem. Wiele osób się z tym zmaga w dzisiejszych czasach. Nawet ludzie młodzi mają z tym problem. Chyba jakoś inaczej podchodzi się dzisiaj do życia. Bardziej konsumpcyjnie i roszczeniowo.