Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaagnieszkaaa

Pruszków dobre przedszkole

Polecane posty

Gość aaagnieszkaaa

Witam! Mam ogromną prośbę o polecenie mi dobrego, niepublicznego przedszkola w Pruszkowie. W niedługim czasie ze względu na nową pracę męża w Warszawie planujemy przenieść się do Pruszkowa ze Śląska wraz z naszą 3-letnią córeczką. Jako osoby spoza Pruszkowa nie mamy szans na przedszkole publiczne. Przeglądałam strony internetowe przedszkoli prywatnych, jednak ciężko na ich podstawie wyrobić sobie jakieś zdanie, oraz opinie na forach, ale opinii tych jest bardzo mało i zwykle są one dość stare. Lokalizacja nie gra zbytniej roli, bo możemy wynająć mieszkanie gdziekolwiek, a poza tym jesteśmy zmotoryzowani. Najbardziej zależy mi na dobrej opiece nad dzieckiem, życzliwości, przyjazności i fachowości opiekunek oraz indywidualnym podejściu do każdego dziecka + na dobrych warunkach lokalowych i możliwością przebywania dziecka na świeżym powietrzu. Z tego, co widziałam na stronach, opłaty są wszędzie mniej więcej podobne, więc ten czynnik też nie jest najważniejszy, choć pewną rolę odgrywa. Będę ogromnie wdzięczna za wszelkie porady i z góry dziękuję! :-)

Gość gość
obejrzyj pomarańczową ciuchcię, mają oddziały w warszawie a od września działa przedszkole w pruszkowie - co do cen to jak wszędzie

Gość gość
Dzięki. A ta ciuchcia jest OK? Masz z nimi jakieś doświadczenie?