Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyś123456

czy można podawac krople sinupred małemu dziecku

Polecane posty

Gość justyś123456

Witam. Czy można podawać małemu dziecku czyt. 15 m-cy krople sinupred?? Jeśli tak to ile kropli i ile razy dziennie? W ulotce napisane ze od 6 roku życia ale one sa ziołowe i tak się zastanawiam własnie. Z góry dziękuje!:)

Gość praktyczna pani domu
Są sobie 2 pchły na głowie faceta. Mężczyzna przychodzi do lekarza i mówi: - panie doktorze mam pchły na głowie, co mam zrobić? Lekarz na to: - niech pan trzyma głowę na słońcu przez 2 godziny. Mężczyzna trzymał 2 godziny głowę na słońcu, po dwóch godzinach pchły się spotykają i jedna mówi: - ale była susza nie? - no - ale przeżyliśmy nie? - no Następnego dnia facet znowu przychodzi do lekarza: - panie doktorze nadal ma te pchły - to niech pan trzema głowę 2 godziny pod wodą. Mężczyzna trzymał 2 godziny głowę po wodą. gdy skończył, 2 pchły się spotykają i jedna mówi: - ale była powodz nie? - no - ale przeżyliśmy nie? - no trzeciego dnia facet już całkiem wkurzony idzie do lekarza i mówi: - panie doktorze nadal mam te holerne pchły!!!! - no to niech pan idzie przez 2 godziny po prostej lini i niech pan zczesuje te pchły na innych. Facet szedł te 2 godziny, po 2 godzinach wraca do domu, pchły się spotykają i jedna mówi: - ale była wojna nie? - no - ale przeżylismy nie? - no - i zabraliśmy ze sobą jeńców* jeńcy-w tym przypadku inne pchły które także były na głowach ludzi.

Gość gość
Moj syn ostatnio bral te krople na zatoki a ma 16 miesiecy i lekarz nam zalecil brac po 8 kropli 3 razy dziennie. Sa tak nidobre w smaku ze ciezko bylo przemycic w czymkolwiek i juz po 2 dniach przestalismy brac :(

Gość gość
to że są ziołowe, to niekoniecznie jest plus- właśnie dlatego mogą wywołać reakcję alergiczną. sama biorę sinupret i one właśnie działają na zasadzie drażnienia błon śluzowych przez te "ziółka"