Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Ewela

Praca w INTERMARCHE WASZE OPINIE

Polecane posty

Gość gość1r
Prezes mówi jedno,Prezesowa drugie, a kierownik trzecie. Sami nie wiedzą czego chcą i potem z Ciebie zrobią idiote. Zgadzam się,że wyzysk totalny. Im bardziej się starasz tym gorzej na tym wychodzisz. Pracuję na kasie głównej, więcej mam obowiązków od kierownika zmiany, a i główny kierownik potrafi zrzucić na mnie swoje obowiązki. Jeszcze pracuję, ale już nie długo... Szkoda nerwów i czasu na tą firmę.

Gość gość
Takie uroki pracy w Intermarche. Wyzysk, bezczelnosc i niewiedza. Wiecznie cos w d*pie nie pasuje, a najlepsze jest to:siedzisz 8-12 godzin na kasie, a jak chcesz zejsc to Ci bezczelnie powiedza, ze jestes kasjerem wiec o zejsciu nie ma mowy. Kierowniczki zmiany? Jedna lepsza od drugiej! Jada po pracowniku za plecami, kaza robic tysiac rzeczy na raz i dra swoje parszywe mordy po innych, a same niewiniatka udaja. Nie wspomne o przekretach w firmie, zamazywanie dat co niektorych produktow, zle rozliczanie urlopow i grafiku, wszelkiego rodzaju kombinacje pomiedzy kierownikiem zmiany a klientami. Nie wspomne o wypozyczaniu pieniedzy ze salda rozmiany-kartki potrafia tam byc co najmniej przez miesiac i nikt nie zwraca uwagi, bo po co. A pozniej narzekanie ze zle sie dzieje w tylki kierowniczki i krzywda wielka. Nie polecam tam pracy. Okropna firma i wazniaki, udajace niewiadomo kogo!

Gość gość
Gość 1 i gość5555 o którym Intermarche piszecie?

Gość gość
Jelenia Góra! !!!!!!! Wszystko i jeszcze więcej to prawda.

Gość gość
Torun ugory 4 , podejście do pracownika po świńsku brak słów , nie informują o błędach przyjmują rzucają na głęboką wodę , zero szkolenia . Brak normalnego podejścia do nowego pracownika przychodzisz następnego dnia do pracy i mówią ze już nie pracujesz bez konkretnego powodu .

Gość gość
Lepiej w Amazonie niż w Intermarche. Tam robisz co chcesz i nikt Ci nie zwraca uwagi i nie krzyczy bez powodu

Gość gośćgosc
Ja pracuje w inter w piekarach.praca nawet dobrze platna,atmosfera tez mila ale to wszystko zalezy od pracownikow i kierownika.a moj kierownik to naprawde wporzadku czlowiek.p**drawiam marcredo

Gość gość
Ceny w tym sklepie bardzo wysokie towary przeterminowane ale to normalne bo to bandycki sklep w którym prezesem jest zwykły bandyta pod ochroną byłego gliniarza klasycznego chama który za wyrządzone krzywdy ludziom nie będzie mógł zdechnąć nie polecam w tej placówce zakupów ani podjęcia pracy bo ludzie są tam inwigilowani.Miasto: Szprotawa Sklep INTERMARCHE: Chrobrego 13 Miasto: Szprotawa Sklep: Chrobrego 13

Gość gość
a ktos pracowal w Gorze dolnoslaskie?bo jest oferta ciekawa jestem jak tam atmosfera

Gość 111111ewelina11111
Ja również zostałam "zatrudniona" w Intermarche w Jeleniej Górze... Szczerze? Porażka. Pracowałam dwa dni i już po 2h zostałam pozostawiona sama sobie, drugiego dnia stałam sama od 6 do 10 bez kompletnie nikogo!! nie dostałam umowy do rąk.. Mało tego wysyłałam cv na kasę, a gdzie mnie przyjęto? Na piekarnię NIE KUPUJCIE TAM BROŃ BOŻE CIAST!! Te paczkowane ciasta są z samego rana "odnawiane" co to znaczy? Już tłumaczę, pracownik przychodzi na 6, a intermarche od 7.30 :D Odrywają stare "nalepki z cenami i DATĄ" i drukują nową i naklejają na to samo ciasto, naklejałam nalepkę cenową dnia 16.01, a ciasta były z 11.01-zatruć się można jedynie.. Zmierzając ku celu mojej wypowiedzi to nie polecam pracy w tym miejscu!! Laski tam są zadufane w sobie, zero komunikacji, pomocy czy czegokolwiek. Przepracowałam tam 16h i pieniędzy nie widzę do dziś!!

Gość szaraaaaa1111
"Intermarche SŁUPSK kompletna porażka... Najniższą krajowa a wielką pani Prezes na rozmowie obiecuje kolosy... Nie wiem dla kogo... Wyzysk totalny... Ochrona robi więcej pracy papierkowej jak księgowa ( której i tak nie ma).. sprzątanie socjalu i toalet nawet prezesa to norma bo inaczej są awantury, że każdy korzysta i każdy ma sprzątać.... Niby towar pierwsza jakość i świeżość tylko nie wiem z której strony... Klienta robią w kulki... Im bardziej człowiek sie stara tym bardziej jest szykanowany... Inwentaryzacjaę tez porażka.... Jednym słowem PORAŻKA!!!!!" Mój chłopak tam pracował i dał sobie spokój. Dostał nerwicy żołądkowej. Prezesi mówią jedno, kierownicy drugie. Dodatkowo szarzy pracownicy ciągle rozkazują na prawo i lewo. Stres jak cholera. Codzienne kłótnie. W dodatku niektórzy ochroniarze zachowują się, jakby byli tam kierownikami.

Gość gość
Może i mało zarabiają, ale niektórzy psują opinię całej kadrze. W Intermarche w Kamiennej Górze jest jeden rodzyneki na stoisku mięsnym to pani "JOLA" -zwykła chamka nieznająca zasad handlu, kultury itp.

Gość gosc malina
niestety przychylam sie do wiekszosci opini,praca w Inter,,,to porazka,rzadza ludzie ktorzy w normalnych firmach sprzatali by,prezes pozal sie boze,siedzi na kamerach bo tam co opisuje jest pewnie ze sto kamer i nie sa to kamery by lapac zlodzieja a raczej po to by pilnowac"niewolnikow"jezeli zdarzy ci sie zachorowac to niestety wypad z firmy i wiele wiele innych,szczucie pracownikow na samych siebie,atmosfera szkoda gadac,lepiej do nikogo sie nie odzywac i byc pewnym ze kierownictwo niczego sie nie dowie,coz wiele bym tu napisala ale szkoda zdrowia,nikomu nie polecam tej firmy jak rowniez przestalam tam robic zakupy,nie tylko ja wiekszosc moich znajomych WYZYSK WYZYSK i JESZCZE RAZ WYZYSK

Gość gość
niestety nie moge dodac opini bo jak widac prawda boli,firma do niczego i nie polecam jej ani pracownikom ani klientom,powinni pozamykac ,wyzys,wyzysk i jeszcze raz wyzysk za wynagrodzenie minimalne

Gość gość
INTERMARCHE JELENIA GÓRA! Zacznijmy od początku. Otworzyli nową galerię, a co za tym idzie nowy sklep. Myślę, że super! W końcu wyrwę się ze starej pracy, gdzie był mobbing... Wszyscy na siebie krzyczą, atmosfera nie miła, jeden z klientów mówi, że jestem jedyną kasjerką co ma zęby... Ja rozumiem, że Szef powinien chodzić i sprawdzać czy dobrze dokładamy, ale ja z tym nigdy nie miałam styczności i jestem bardzo wolna.. Gdy macie na 6 i trzeba wejść wejściem pracowniczym to dostaniecie ochrzan za spóźnianie.. Już wyjaśniam - bijecie w drzwi, dzwonicie, ale nikt Wam nie otwiera! Dopiero jak za którymś razem. Stałam na mrozie i się dobijałam! Były dwie zmiany: od 6 do 14 i 14 do 22. Na rano 5 kasjerek, a ja jedna na popołudnie.. Genialne! >.> Kolega przyszedł z L4, a szanowny Szef mówi, że pewnie udaje, bo świetnie wygląda i by nie udawał. Zwolniłam się po inwentaryzacji! Obiecałam sobie, że nigdy więcej tam się nie zatrudnię. Od 6 do 24 liczenie sklepu. Było Nas około 50 osób. Po 16 zaczęli ludzie wychodzić, a to, że ja mam słaby charakter zostałam do końca. Przerwa była o 12. A później bez przerwy. Około 23 częstowali tych co zostali energetykami. W końcu o 24 koniec(chociaż jeszcze nie policzyliśmy połowy sklepu...). Mnie się już liczby myliły. Zadzwoniłam po Tatę, by mnie odebrał, bo nie mogłam utrzymać się na nogach. Nazajutrz do pracy na 6. Wzięłam uż. To chyba na tyle jeżeli chodzi o pracę. Jeżeli chodzi o kurczaki - omijajcie je szerokim łukiem! Stare przyprawy(koleżanka tam pracowała i mi mówiła), strułam się na własnej skórze. Jeżeli już macie kupować to w Tesco! To tyle. NIE POLECAM! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!

Gość gość
Intermarche Krzeszowice to jakaś paranoja. Nie można od kilku dni (2-3 tygodni) dogadać sie po polsku. Mam wrażenie że tam pracuja sami Ukraińcy. Spytałam sie o to gdzie można dostać przyprawy do mięs a dziewczyna uciekła........ pytam drugiej a ona że "nie panimaju" Co to jest? Od kilku dni nie można kupić niektórych towarów z gazetki??? Towaru brakuje (lub jest przeterminowany), nikt nic nie ogarnia, coraz bardziej brudno.. Chamstwo... Jedno jest pewne. JA JUŻ KUPOWAĆ W TYM SYFIE NIE BEDĘ I NIE POLECAM INTERMARCHE KRZESZOWICE NIKOMU!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Tak Intermarche w Krzeszowicach to w ostatnich dniach jakaś porażka. Wszędzie towar przeterminowany, koszmarna obsługa. A szczytem wszystkiego było to jak w tym tygodniu godzinę po otwarciu sklepu próbowałem kupić gazetę a pani na kasie mi mówi, że nie mogę jej kupić bo się nie wczytuje gdyż dziewczyny jeszcze prasy nie wgrały i nie można jej kupić. To od czego one tam są? Godzinę po otwarciu sklepu prasa niedostępna! I tak jest bardzo często. Przestaje tam kupować. Wolę Mile lub Lewiatana. NIE POLECAM A WRĘCZ ODRADZAM ROBIENIE ZAKUPÓW W INTERMARCHE W KRZESZOWICACH!!!

Gość gość
My Polacy byśmy chcieli dużo zarabiać a mało robić tak się nie da

Gość Pracownica intermarche
Witam! Pracuję w jednym z intermarche na Podhalu w małopolsce. Zarabiamy najniższą krajową plus okazjonalnie bony w wartości 50-200zł. Wg mnie prezesi to równi goście

Witam! Pracuję w jednym z intermarche na Podhalu w małopolsce. Zarabiamy najniższą krajową plus okazjonalnie bony w wartości 50-200zł. Wg mnie prezesi to równi goście

Ech chyba w połowie ucięło moją wypowiedz..

Gość gośćxxxxx
Witam oj zgadza się praca w intermarche porażka, najniższa krajowa a robic trzeba na kilku stanowiskach. I teraz Ukraina przyjmowana która psuje opinie bo klient nie może się do gadać Porażka. Nie polecam pracy ani zakupów

Gość gość
siva123 nie wiem ile ci zapłacili za twój wpis ale innej opcji nie ma. Jestem pracownikiem Inter zajmuje kilka stanowisk za 2000tys brutto podstawy i jak się należy zazwyczaj się nie należy kilka zł premii BRUTTO(pracować muszę żeby jakoś żyć ) a pracuje za wszystkich a i często słyszę że przecież ktoś to musi zrobić. Wyzysk i mobing wyróżnianie nierobów co "uprzejmie donoszę" mówią kierownictwo po koleżeńsku tylko dla wybranych. Osoby które stoją z założonymi rękami mają lepsze stosunki z szefostwem niż ci którzy próbują coś fajnego zrobić. Tych którzy zap... się opieprza za wszystkie wpadki ich i INNYCH. I jeszcze doszło braki w zatowarowaniu a co za tym idzie złe audyty nie ciekawe wizyty tajemniczego klienta i nie zadowolony klient za braki i pustki na półkach

Gość gość
Wszędzie tylko nie w tej firmie. Jestem pracownikiem z Ząbkowic Sl. i tu jest dramat przez dyrektorkę która jest od chyba 5 miesięcy, a jesteśmy zmęczeni nią jakby była 5 lat. Poniewiera, wyśmiewa i mobbinguje. Wszyscy się stąd zwalniają, a nowi nieświadomi co się przyjmują mówią ze to jest dramat jak ona ludzi traktuje. Taka osoba musi mieć naprawdę problemy sama ze sobą i absolutnie nie powinna pracować z ludźmi! I ciągle tylko gada, że i tak nas wszystkich wymieni na Ukraińców. No i faktycznie jest ich na sklepie coraz więcej.

Zgadzam się z ostatnią opinią o intermache w Ząbkowicach Śl, też pracowałam przez jakiś czas, dyrektorka tam to istna wariatka z problemami osobistymi które przelewa na pracowników, sfrustrowana kobieta w okresie menopauzy, nic jej nie pasuje, wymienia Polaków na ukraińców bo są tańsi w utrzymaniu, orze nimi, poniewiera, straszy, opieprza za wszystko za zgodą prezesa, wchodzi mu w tyłek bez wazeliny, niedouczona kobieta która nie nadaje się do zarządzania ludźmi, powinna być zamknięta w biurze , prezes jest nią zachwycony i uważa ją za lekarstwo na całe zło, a załogę traktuje jak złodziei i obiboków, myśli że załoga ją lubi a tymczasem jak jej nie ma to każdy pracuje o niebo lepiej i szybciej, zastrasza załogę, ostrzegam wszystkich potencjalnych pracowników by omijali sklep szerokim łukiem, istna niewola, kierat i wyzysk a co do klientów to uważajcie, towary na granicy daty ważności, ceny niekatualne tzn inne na półce i inne na kasie, syf, smród, półki brudne, ochrona chamska i niekompetentna, oszukują klientów na tzw promo, asortyment słaby, ceny wysokie, obsługa nie zna polskiego, sajgon organizacyjny, niewiedza, ignorancja, każdy inny sklep w Ząbkowicach lepszy, absolutnie odradzam pracę, chyba że ktoś jest masochistą i ma nerwy ze stali, 4 ręce, motorek w du..ie, i jest ukraińcem

Gość gość
Omijajcie szerokim łukiem intermarche w Skawinie. P. dyrektor wielka damulka przychodzi z pieskiem do pracy, niewychowana, nie akceptuje osoby z orzeczeniem.

Gość gość
A jak wygląda praca w Intermarche Legnica?

Gość gość
Byłam pracownikiem Inter Marche w Wieliczce. jest się tam od wszystkiego ponieważ brakuje personelu. Praca bardzo cięzka. Przez 8 godzin nawet zapominasz że masz jakieś funkcje fizjologiczne,bo nie masz czasu o tym pomyśleć. Najgorsze są stoiska z obsługą. Za wiele rzeczy odpowiadasz i cały czas masz kolejkę. Bardzo dużo pracy jest przed otwarciem,w trakcie i po zamknieciu. Skaleczenia mniejsze lub większe na porządku dziennym. Szefostwo i ważne panie kierowniczki? Lepiej nie mówić

Gość gość Zuza
Kurcze to chyba we wszystkich sklepach tak jest u mnie też kierowniczka rządzi i dobiera sobie pracowników jakich chce dobrych pracowników się pozbywaja a przyjmuje swoich znajomych. Nie można było cokolwiek powiedzieć bo źle porażka żałuję że podjęłam tam prace szkoda życia i nerw. Chociaż jeden plus poznalam fajne dziewczyny.

Gość Lllll
Dnia 1.12.2018 o 22:11, Gość gość Zuza napisał:

Kurcze to chyba we wszystkich sklepach tak jest :classic_rolleyes: