Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj ide pierwszy raz do psychologa

Polecane posty

Gość gość

Moj problem to niska samoocena, stany depresyjne, wybuchy placzu bez powodu, neurotyczność, brak motywacji itd. jestem ciekawa, czy bede umiala dobrze przedstawic swój problem, pewnie sie zdenerwuje, myśle czy zapisac sobie wszystko na kartce?

Gość praktyczna pani domu
Przychodzi arab z wielbłądem do mechanika.Mechanik pyta :co się stało? -Ten wielbłąd nie chce biegac. -to dawaj go pan tutaj na kanał! Mechanik walnął wielbłąda cegiełką w d*pe i wielbłąd pobiegł.Zdziwiony arab pyta:Jak ja mam go teraz dogonić? -To dawaj pan tutaj na kanał.

Gość praktyczna pani domu
z kamienną miną oraz z całkowitym opanowaniem maszeruję wytrwale przez palące piaski Sahary w poszukiwaniu parujących stolców wygrzewających się leniwie w blasku słońca, które gdy napotkam otaczam wielką troskliwością i pieczałowitością, przyglądam się im z zaciekawieniem oraz uraczam swój nos ich wspaniałym aromatem, po czym rzucam się na upragnionego świeżego stolca i pożeram go nie zważając na zasady Savoir-vivre, delektując się jego niepowtarzalnym smakiem oraz konsystencją dając sobie do zrozumienia, że życie jest piękne oraz czując jak duma wypełnia moją pierś a radość gości w moim sercu