Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam smazyć zamrozonego fileta z ryby czy odmrażać

Polecane posty

Gość gość

mam go odmrozić czy zamrożone obtoczyć w jajku i bułce tartej ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jesli to kostki, to nie rozmrazac...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
długi filet

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jak to filet to lepiej rozmrozić, bo rozgrzany olej obstrzela Ci całą kuchenkę jak się będzie woda roztapiać i bułka się rozmoczy zamiast ładnie zrumienić.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zamrozone beda sie kiepsko obtaczać

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja rozmrażam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×