Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na_imię_mi_m

Jak wytrzymać

Polecane posty

Gość na_imię_mi_m

Wczoraj wieczorem pokłóciłam się z chłopakiem. Nie wiem czy mu na mnie zależy. Nie chcę się do niego odzywać, ale strasznie mnie ciągnie napisać mu parę słów... Nie wiem czy jest sens. Jesteśmy ze sobą prawie trzy lata, a ja ciągle nie mam 100% pewności, że on mnie kocha, że jestem dla niego najważniejsza, bo ciągle jest coś innego. Jest mi ciężko, bo jeszcze przez kilka miesięcy musimy żyć na odległość (widujemy się co 1,5 miesiąca, tylko przez weekend). Nie wiem jak wytrzymać i nie odzywać się do niego, chcę żeby to on pierwszy dał znać, ale nawet jak się odezwie to nadal nie wiem czy to będzie dowodem jego zaangażowania.

Gość gość
Za dużo tu tych tematów. Nikt nie chce z tobą gadać. Ja ci doradzę: daj sobie spokój z nim.

Gość gość
Jeżeli masz takie dylematy to raczej nic dobrego nie wróży dla waszego związku. Związek na odległość jest trudny ale nie znaczy ze nie możliwy ale nie licznym sie to udaje.

Gość na_imię_mi_m
Ale tu najmniej chodzi o odległość, bo minęło już sporo czasu jak żyjemy na odległość. Czas leci szybko. Chodzi o jego piep***ną dumę i upór. Nie wiem czy mu zależy, bo nie odzywa się do tej pory.