Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukany przez suke

Dlaczego kobiety zdradzają

Polecane posty

Gość oszukany przez suke

Większość zdradzających kobiet to typowe szmaty, które mają chłopaka lub męża dla wygody albo są z nim ze strachu przed samotnością. Takie puste tłuki zawsze sobie wymyślą jakiś pretekst do zeszmacenia się. Przykład mężatek: http://zdziry.blox.pl/2009/11/ELA.html Czy musicie się tak szmacić kobiety ?

Gość praktyczna pani domu
Idzie sobie mamut przez pustynie i nagle stratowało go stado słoni. Wstaje z trudem i rozgoryczony mówi: - Ach, ci skinhead"zi!

Gość Gość z UK
Swędzenie w kroczu + niedojrzałość emocjonalna pomimo wieku. A powód - jak to baby zawsze sobie jakiś znajdą.

Gość gość
niektóre takie są ale i są takie które mąż ignoruje i upokarza. Moim zdaniem czasem jest tak że to nie tylko jedna osoba jest winna. Podkreślam czasem

Gość gość
moim zdaniem akurat jest odwrotnie, to faceci zdradzają, żeby kobieta zdradziła to albo nie umiałes jej zaspokoić albo nie umiesz dać dośc czułości i miłości, bez powodu to sie nie stało

Gość poiewem prawde
hee Kobiety zdradza tylko z przecudownym i przystojnym facetem ;) a nie z toporkiem

Gość gość
jeśli mąż źle ją traktuje jest nie czuły to zdradzi z pierwszym który ją zauważy i taka jest prawda. Nie mówię o tych które robią to z premedytacją

Gość Łona jest Aniołem
nie mam głowy cholera do innych kobiet ;) a nazywanie kobiet sukami jak same wyraznie o to nie poproszą uważam za dyskwalifikujące autora ;)

Gość nie ona
Usprawiedliwianie szmaty bo mąż nie przytulił albo się pokłócili - żałosne ale typowe. Na tej samej zasadzie facet też może zdradzać hahaha - argumenty niektórych to dno.

Gość gość
Juz trzeci rok siedzi w Uk i przyjezdza raz na pol roku na pare dni to co mam czekac czekac i wibrator urzywac. Znalazlam sobie takiego co mu moje warunki odpowiadaja i spotykamy sie jak mamy czas i wyczysci mi moj moja dziurke i razem jestesmy zadowoleni do nastepnego razu

Gość gość
Z nudy .Jak kobiecie się nudzi w związku to zdradza ot tyle wystarczy.

Gość gość
Kobiety nie potrzebują powodu by zdradzić zresztą zdrada nie ma usprawiedliwienia.

Z tego samego powodu co faceci - są samolubne lub/i tchórzliwe. Nie odejdą od faceta (chociaż często tłumaczą się tym, że źle je traktował), ale też nie zrezygnują z numerków na boku ;) Proste.

Gość gość
Jest takie przysłowie "Kobieta jest jak małpa, nie puści się jednej gałęzi, dopóki nie chwyci się drugiej". Tą gałęzią jest często facet. Ale są też małpy trzymające się dwóch gałęzi naraz :-(

Gość gość
myślę że to panowie uważają że jak nie będzie ta to będzie inna różnica jest w zasadzie płynna

Gość gość
szmata a Ty przepraszam kto?

Gość gość
Im mężczyzna bardziej dobry tym większa szansa, że żona go zdradzi!

Gość gość
bo np. wcześniej ktoś ją zranił bo jest k***ą z natury :D

Gość gość
coś nowego k***a z natury ,to cały świat babski jest do bani zdaniem panów już nie ważny stan cywilny wszystkie zasłużyłyśmy na jedno miano.....

Gość gość
odp jest bardzo prosta: dlatego ze faceci zdradzaja nas, wiec dlaczego mamy byc gorsze, w koncu dazycie do rownouprawnienia. Skoro wy mozecie, my tez mozemy!

Gość gość
Stary daj na luz, taka już jest kobiet czyt. kure*w natura. A na tym pożal się boże forum, zakrzyczą Cię te wszystkie garkotłuki, które oderwały się na chwilę od garów i bachorów, żeby się dowartościować i pozbyć kompleksów.

Gość doswiadczona panna
A dlaczego faceci zdradzaja ?

Gość doswiadczona panna
Ja ani szmata ani suka nie jestem , nie zdradzilam swojego faceta mimo ze jestem z nim juz 8 lat... potrafi mnie niezle zadowolic, dba o mnie i szanuje mnie. pomaga mi. A ty po twoim temacie juz widac ze nie jest wart zadnej kobiety .. Suka ? szmata? nie mozna wszystkich pakowac do jednego wora. To tak jak ja bym miala wrzucac wszystkich facetow do jednego wora bo mnie kiedys jakis tam zdradzil... to glupota i dziecinada.

Gość gość
Napisać że nie zdradza może każda. Papier i klawiatura wszytko przyjmie. A jeżeli to prawda to wyjątek potwierdzający regułę haha