Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu ludzie zarabiajacy 1200 1500 netto

Polecane posty

Gość gość

Ja takich nie znam, a nie otaczam sie bogaczami. Sklepy sa pelne wystylizowanych "nastek" w firmowych ciuchach, w lapach drogi telefon, restauracje pelne. Moze i patologia tyle zarabia, ale znacie duzo osob ktore by zarabialy takie grosze??

Gość gość
Słuchaj miałem pare lat temu w szkole znajomego, on miał trójke rodzenstwa (razem więc 4 dzieci) wszystkie dzieciaki komórka w łapach, modny ciuch, najlepiej nike czy inna puma, zeby był lansik, a w domu? Bieda aż piszczy, matka codzień w Mopsie stała i po kase i po żarcie, dodatkowo kazdy z dzieciaków miał obiad w szkole, ojciec na rencie (co prawda taki cwaniaczek udawaczek bo mu się robić nie chciało, ale jednak na rencie, siedział w domu, ale alkoholikami nie byli od razu zaznaczam) i co oni robili? ta matka leciała do szkoły po te obiady, przynosiła do domu i cała rodzina się tym nażarła! ona tylko w wekendy musiała gotowac i w wakacje jak szkoły nie było dla nich wazniejszy był lans na zewnątrz, a to co było wewnątrz to pożal sie Bożę, bida z nędzą...

Gość Ja w poprzednich pracach miała
2200-2600, ale teraz nie mogę znaleźć nic lepszego, niż 1200

Gość gość
sa tylko kto by sie przyznal przeciez wstyd straszny

Gość gość
co do tych ciuchow laptopow smartfonow to.... sam zarabiam 1400 i mam to wszystko. laptop czy nawet samochod to jeszcze nie bogactwo