Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grazynka90

ile moge schudnac w miesiac

Polecane posty

Gość grazynka90

Hej, mam 164 wzrostu i 67 kilo, za miesiac mam bardzo wazna uroczystosc, niestety zaden ciuch nie lezy jak trzeba i od wczoraj sie odchudzam, jem tylko jablka, i jogurt naturalny 0% moje pytanie jest ile moge schudnac? czy uda mi sie 10kg? Czy to mozliwe? jakie rzeczy moge ew, wlaczyc do diety?

Gość gość
Witam. 10 kg w miesiąc -oczywiście da się, ale jest to bardzo niezdrowe i groźne dla zdrowia, nie mówiąc już o gwarantowanym później efekcie jojo. Można nabawić się również poważnych problemów żołądkowych. Osobiście długo bardzo chciałam schudnąć, stosowałam różne diety, po których nawet jak chudłam, to później waga wracała, a mało tego pojawiły się problemy żołądkowe.. Z czasem przeszłam na zdrowe odżywianie i udało mi się schudnąć jakieś 14 kg :) Moja dieta to przede wszystkim regularne posiłki co 3-4 godziny, picie dużo wody. Nigdy nie chodzę głodna, jem smacznie :) Dodatkowo piję zieloną herbatę, po posiłku lubię wypić inkę z błonnikiem. Przestałam słodzić. Kolację jem ok 3 h przed snem. W sumie wychodzi około 5 posiłków w ciągu dnia, trzy główne, dwa mniejsze. Jeśli chodzi o dietę i jogurty to długo tak się nie pociągnie, pomijając że to bardzo niezdrowo. Na zdrowym odżywianiu można w miesiąc schudnąć ok 5 kg, a jeśli się zaczyna to może nawet nieco więcej biorąc pod uwagę to, że na początku pozbywamy się nadmiaru wody w organiźmie podczas picia wody niegazowanej i regularne spożywanie posiłków. :)

Gość grazynka90
dzieki za odpowiedz, ja licze sie z efektem jojo, ale chce zeby to bylo po 2 listopada. Do tego czasu bardzo mi zalezy na zrzuceniu zbednych kilogramow. 5 kg to stanowczo za malo dla mnie

Gość anastasi
narazie 2 kg w 2 dni :))))))))))))))))))

Gość anastasi
i nie chce mi sie jesc, zamierzam schydnac 15 kg w miesiac. powodzenia!!1

Gość Olcia Dubicka
Głodówką nic nie zdziałasz, bez sensu i tylko się rozczarujesz, daj sobie spokój. Mi panienka dla której zajmuję się dziećmi poleciła preparaty odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej pierwsze pojemnik w prezencie a też można je dostać na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 sztuki w promocyjnej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrowym odżywianiem. Stosując się do tego w miesiąc schudłam 9 początkowych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak dowiedziałam się że tabletki są sprawdzone przez najwyższego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do obrotu w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie badania co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. A w tych tylko naturalne składniki co dodatkowo zwiększa mój spokój

Gość Monika_34
Lepiej postaw na bardziej zróżnicowaną dietę. Ja sama stosuję taką od dietetyka i jestem z tego odchudzania zadowolona. na samym początku było ciężko, ale teraz jest całkiem ok. Do tego ćwiczę systematycznie,. po czterdzieści minut dziennie. Są to różnorodne ćwiczonka i one mi pomagają. Ale postanowiłam wesprzeć się jeszcze tabletkami na odchudzanie, dokładnie takimi www.skracaj.com/d2f8.html , ponieważ moja nadwaga jest naprawdę spoora.