Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce nie ma szczuplych kobiet

Polecane posty

Gość gość

Mało która ma figurę jak z Playboya, oczywiście trafiają sie takie ale to zdecydowana mniejszość, może 1 na 50 tak wygląda. Na szczęście grubych tuczników też jest bardzo mało. Większośc kobiet wygląda bardzo przeciętnie, jako takie piersi, wielki tyłek, potężne uda i wystający brzuszek. Te kobiety byłyby bardzo sexowne gdyby chociaz troche zadbały o siebie i poszły na siłownie. Krągłosci sa sexy kiedy są to mieśnie a nie tłuszczyk :O

Gość gość
Co Ty opowiadasz chlopie? Ja nie mieszkam w PL ale jedz do Anglii lub Holandii to dopiero zobaczysz jak tutaj kobiety wygladaja! Ja akurat walcze aby przytyc :( Mam 165cm wzrostu i waze 48kg, cialo ok, ale mi prawie policzkow nie widac, zawsze jak chudne to na twarzy najbardziej to widac :(

Gość gość
Również się z tym zgadzam, ale kobieta nie musi wyglądać od razu jak playmate, ma być zadbana, a nie zwałkowana cała.

Niestety również mało jest wysokich, dobrze zbudowanych mężczyzn. Jaka kobieta jest dla Ciebie szczupła? Ważę 50 kg i zastanawiam się do których byś mnie zaliczył :P

Gość gość
ja mam 172 cm i 48 kg i caly czas dietuje zeby utrzymac te wage. ale fakt,niewiele jest dziewczyn podobnych do mnie, wiekszosc jest pokryta wartwa tluszczu,nawet jesli mala, ale to i tak tluszcz

Gość gość
Acha masz nadwagę. Druga viki waga dobra o ile mierzysz 160-165, wtedy jest oki.

Mam 168cm, kiedyś ważyłam 48 kg,ale zaczełam uprawiać sport i waga wzrosła, z tym,że to raczej mięśnie,a nie tłuszcz, chociaż myślę nad jakąs dietą,żeby wrócic do starej wagi

Gość gość
ja jestem gruba bo wole by mnie otulaly zwaly tluszczu niz lapy polaka-biedaka :P

Gość gość
Hahaha są, ale ty nie masz do nich dostępu :D z resztą po to są różne rozmiary, żeby każda nie wyglądała tak samo.

Gość gość
Szczupła kobieta (taka bez grama tłuszczu) nie zawsze wyglada dobrze, jeśli np. ma chłopięcą sylwetkę a takich widzę wiecej niż tych z playboya.

Gość gość
hahahhahahahaha tyle w temacie idiota/tka suchelcow przygarbionych i z malymi cyckami nam nie trzeba

Gość gość
dlatego grubasko otulają cię łapy negra lub ciapatego utrzymanka. takie tłumaczenia na obrzastwo i lenistwo masz?

nie każdy ma czas zapieprzać na siłowni - ilu facetom chce się chodzić codziennie? No właśnie.

Gość fdzhfghfghfgh
powiem tak, sama naleze do szczupłych kobiet, wg mojej opinii nie mam idelanej figurny ale wg opinii ogółu jest idelana i wiele dziewczyn mi zazdrosci, ale stanę w obronie tych "grubych tuczników", spójrz lepiej w lustro tępy cymbale, moze to siebie powinieneś zmienić? a już na pewno relacje miedzyludzkie... jak chcesz sie gapic na baby i je podziwiac to co stoi na przeszkodzie dalej kupowac playboya? czy n ie kazdy ma prawo wyglądać jak chce i zachowywac sie jak chce? zroumiem to jesli masz 13 lat i jeszcze nie wiesz ze trzeba sie pogodzic z tym ze kazdy ma prawo byc sobą. dziękuję za uwagę 🖐️

Gość opolla
"ja mam 172 cm i 48 kg i caly czas dietuje zeby utrzymac te wage. ale fakt,niewiele jest dziewczyn podobnych do mnie, wiekszosc jest pokryta wartwa tluszczu,nawet jesli mala, ale to i tak tluszcz" ale musisz szpetnie wyglądać :O same kosci o*******ęte skórą...

no ma dziewczyna początki anoreksji. Ludzkie ciało potrzebuje tłuszczu, stąd się wzięło pojęcie "niedowaga".

Gość gość
20-30 minut dziennie zamiast siedzenia przed kompem to nie dużo. Sam ćwiczę w domu i jakoś nie szukam tłumaczeń, że nie mam czasu.

i 20-30 minut da przeciętnej kobiecie idealnie płaski brzuch, super nogi i wydatny tyłek? Kobiecie, która naturalnie ma tendencje do gromadzenia tłuszczu i nie ma wpływu na to, że np. ma naturalnie "ciężkie" uda? Idiota...

Gość gość
"dlatego grubasko otulają cię łapy negra lub ciapatego utrzymanka. takie tłumaczenia na obrzastwo i lenistwo masz?" i czemu sie tak unosisz skarbie, i tak nie bede twoja juz ci mowilam, musisz jakos z tym zyc 👄

Gość gość
nie zejdę do twojego poziomu, bo później mnie pokonasz doświadczeniem. Znasz takie coś jak zmiana nawyków żywieniowych?

Gość gość
sorki, ale wieprze mnie nie podniecają tylko obrzydzają. otyłe osoby śmierdza, przykro mi

Gość sdxfgdf
dobrze gadasz moorland, mam kolezankę szczupłą u góry, ręce ma naprawdę chude ale po mamie ma szerokie biodra i tendencje do wiekszego gromadzenia tłuszczu w partiach ud i pośladków, biedna cały czas sie głodzi i duzo cwiczy a afektów nie ma... jedyne co to wzmocniła miesnie i polepszyła wydolnosc

Gość gość
wiem ze probujesz sobie skarbie jakos zracjonalizowac swoj bol, to ze cie odtracilam,ale to z czasem minie, wierz mi 👄

Znasz takie coś jak długie godziny pracy i brak sił (o chęciach nie wspomnę) na gotowanie trawy? :) Większość ludzi wraca do domu i chce się najeść i iść spać. Nic więcej. Poza tym ktoś kto zakłada temat o tym jak denerwują go kobiety na ulicy bo nie wyglądają jak te ze zdjęć do których się masturbuje jest na "najniższym poziomie". Spadłeś niżej od pantofelka.

Gość gość
nie jestem autorem tylko tym z 16:00. na leństwo nie ma wymówek. Trawa? ryby, surówki i inne