Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam zamożnej starszej Pani

Polecane posty

Gość gość

Mężczyzna dla Spragnionej Pani ! Już nie musisz być samotna bądź spragniona ! Witam serdecznie wszystkie Panie , Kobiety oraz Dziewczyny , które trafiły na moją stronę. Jako dyskretny , wysportowany , zadbany mężczyzna jestem w pełni do Twojej dyspozycji . Jesteś wymagającą , spragnioną Kobietą , która ma ochotę na wyjątkowe Towarzystwo podobno przystojnego faceta , ale nie mnie to oceniać Ty oceń sama . Mogę być Twoim namiętnym kochankiem , przyjacielem, a także partnerem . Jeśli interesuje Cię spotkanie na bardzo wysokim poziomie i masz ochotę na chwilę relaksu, bądź zapomnienia to dobrze trafiłaś. Twój wiek, figura oraz pozycja społeczna nie mają dla mnie znaczenia do każdej Pani podchodzę indywidualnie i każdą traktuję wyjątkowo, tak jak sam chciałbym być traktowany. Z mojej strony mogę zagwarantować Ci towarzystwo podczas, którego nie musisz obawiać się o moje zachowanie i wygląd. Cenisz sobie kulturę osobistą ,elegancję ,klasę i perfekcję i tego oczekujesz od spotkania to mogę Ci to wszystko zapewnić z odrobiną szaleństwa ,wyczucia i dobrego smaku , nie tracąc cech namiętności i otwartości . Gwarantuję, że to Ty sama zdecydujesz jaki mam być i gdzie są granice podczas naszego spotkania , a ja sam nigdy ich nie przekraczam. Jeżeli Twoje potrzeby są unikalne, bądź masz inne pragnienia, uprzedź mnie wcześniej, bym odpowiednio się przygotował. A ja sprawię, że zostaną spełnione tak jak o tym marzyłaś. Moim priorytetem jest Twoje zadowolenie i satysfakcja z udanego spotkania. Zdjęcia są aktualne i autentyczne więc jak dokonasz wyboru to będziesz wiedziała z kim się spotykasz .Masz 100% gwarancję , że nie zostanę rozpoznany , dlatego na zdjęciach nie ujawniam swojej twarzy . Gwarantuję Ci pełną dyskrecję , anonimowość i bezpieczeństwo . Jesteś zainteresowana spotkaniem bądź masz jeszcze jakieś pytanie ,zapraszam do ustalenia konkretów i szczegółów .Proszę o kontakt telefoniczny lub e-mail i pewnie razem dojdziemy do wzajemnego porozumienia . Jestem otwarty na , każdą Twoją propozycję. Mam nadzieję , że nasze spotkanie doprowadzi Cię do stanu „EUFORI” . Zapraszam serdecznie.

Gość gość
Męska prostytutka się ogłasza. Co na to modzi tej "witryny" ? :D

Gość straszna panii i
a cycocha dużego masz dziffko ?

A co Cie to obchodzi jeden z drugim i po h*j sie wpierdalasz skoro cos Cie nie dotyczy ... ma pewnie predyspozycje a jego sprawa jak zarabia na zycie .. a najczesciej wpierdalajacy sie to sfrustrowani zyciowo najbardziej nieudolni ludzie

Gość gość
A o*******esz kutafona dziweczko?

Gość straszna panii i
a ty co, alfąs dziffki ? :D:D:D:D:D co sie tak stawiasz :D

stara zapomniala cie k***a w szpitalu dobic poj***e p********y ...skad ty sie k***a urwales buraku j****y

Gość Łona jest Aniołem
Niesamowite jest to że ktoś może p*******ć takie głodne kawałki ,bez osobistego odniesienia ,poświęcać czas na pisanie takich sucharów itp :) a może nawet wierzyć iż wywoła to w kimś jakiś efekt ...?! Gdyby nie działania pewnych osób w realu nie chciałby mnie się nawet pierdnąć żeby zaglądać na kafeterie :classic_cool: Biedne gnojki ...:)

Gość gość
brak osobistego odniesienia można zastąpić kasą i odpowiednim szczuciem ,choć przyznam że nie chciałbym takiej roboty nawet za gruby szmal

Gość żigolakiem być trza umieć
Ta dbałość o szczegóły wyraża się zapewne w koszmarnej interpunkcji, a klasa wynika z treści, którą można zastąpić jednym zdaniem: "Poudaję dla Ciebie wszystko... ale sztucznie, za pieniądze"

Gość gość
kużwa, glucie, euforii, bo euforia