Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwiazdeczka1234567890

jego eks i jego siostra

Polecane posty

Hej dziewczyny, blagam pomozcie! Mam okropny problem, ktory ciagnie sie juz od 2 lat... Otoz byla mojego TZ odnowila kontakty z jego siostra, z ktora on ma bardzo dobry kontakt, dzwonia, pisza, widuje sie prawie codziennie, o wszystkim sobie mowia. Wszystko bylo by ok, gdyby ta eks po 7 latach od rozstania nagle zatesknila za moim TZ i wyznala mu jak to ona strasznie zaluje ze go zostawila dla innego, i ze go nadal bardzo kocha. Rece mi opadly,, nogi mi sie ugiely, oczywiscie o wszystkim dowiedzialam sie przez przypadek... bylo troche wojen o nia.. po jakims czasie sie uspokoilo i jest ok do tej pory... ( miedzy mna a TZ) jednak w mojej glowie mam ciagle nia, ciagle sie boje ze mi namiesza, jestem z moim TZ juz 8 lat, kupujemy dom, planujemy dzieci, wszystko jest ok jednak ciagle pojawia sie w naszym zyciu gdzies ona. Mieszkamy w tym sammy miescie, a siostra mojego TZ ma z nia ciagly kontakt. Szlak mnie trafia na sam mysl ze moj TZ jest na biezaco co u jego eks, tak samo jak i ona co u nas. Oczywiscie przy mnie nitk o niej nie rozmawia, bo to temat tabu. Ja juz nie ogarniam! Ciagle sie stresuje! Doluje smutas.gif Plis doradzcie cos!!!!!

Gość Antoni__Kosiba
dziewcze naprawde tak nisko sie cenisz? :classic_cool:

Gość gość
A Ty masz dobry kontakt z ta siostra? A Twoj chlopak kocha byla?

no mam dobry kontakt z Ta siostra, a moj facet no raczej jej nie kocha bo by ze mna nie byl... ;p no ale co nie zmienia faktu ze ciagle mam jakies schizy w bani ....

Gość gość
ile on z nia byl? I ona chyba cos kombinuje skoro po 7 latach odswieza znajomosc. Samotna jest? pewnie juz stara co?

byl z nia jakies 4 lata.... ja z nim jestem juz ponad 8 no i uklada nam sie dobrze, ale nie moge zdzierzyc tego ze jest przyjaciolka jego siory, ze jego siora ma w d***e to jak ona go potraktowala X lat temu ;/ zasrane przyjacioleczki! Z gosciem sie nie uklada to szuka gdzie bylo jej dobrze... ;/ Najgorsze ze moj nie potrafil jej powiedziec zeby sie odwalila... ehhhhhh laski radzcie bo wezme strzelbe i strzele im w leb :D :)

Gość gość
j***c wszystkie eks!

Gość gość
dwie glupie krowy ;/

temat zalozylam 1,5 roku temu , myslalam ze wszystko sie uspokoilo no ale jednak nie... byla ciagle pisze do mojego, albo on do niej.. nie istotne... ja sie dowiaduje przez przypadek, oczywiscie gadka jest ze on nic zlego nie robi....na leb mi siada ... Siostra ciagle sie z nia kumpluje, moj ma bardzo dobry kontakt z siostra takze na biezaco wie co eks, eks wie co u nas i takie p******e kolko.... mam dosyc... 10 lat razem... to jest jakies p******e wszystko... ;/ Laski pomozcie plis :(

Gość gość
Ale ty glupia jesteś,ze nadal z nim jestes.Po co opowiada swojej byłej o was.Ja to obchodzi,bo zainteres.Jemu na niej zależy bo nie urwał kontaktu.Siostra robi ci na złość.Znajdz innego.Dawno powinnaś to zrobić.Jestes glupia i tak cię traktują.Ja sobie nie wyobrazam żeby mój spotykał sie z ex i jej o nas opowiadal,po huj!!!!

nieee, to nie tak.. on sie z nia nie spotyka... to siostra tak namieszala... nie wiem czy mnie nie lubi, mam to w d***e tak szczerze... siostra ma z nim bardzo dobry kontakt, codziennie ze soba rozmawiaja, zesrali by sie chyba za soba ;/ no i siostra ma tez dobry kontakt z byla i miesza p******a..... wiem, czuje sie jak kretynka... chcialam zobaczyc wiadomosci to mi nie pokaze telefonu.. sciemy, klamstwa, 10 lat... ;/

Gość gość
kochana jesteś z nim 10 lat, to za długo. przez te 10 lat byłaś i jesteś ciągle na pozycji przegranej i trzęsiesz du/p/ą o siebie, oskarżasz siostrę partnera o to, że utrzymuje kontakty z jego byłą . kobito, to z tobą jest coś nie teges, skoro wszyscy wokół ciebie są be! przez te 10 lat żyłaś w strachu, że on może cię wymienić na byłą bo "z nią pisze", a z tobą jest :D tyle, że bycie z tobą niczego nie zmienia bo on dalej pisze z byłą. dostrzegasz wreszcie swoją głupotę?

Gość gość
Gdyby go nie interes.toby nie bylo tematu.A siostra to taki posłaniec co nowiny przynosi bo on czeka na te infor.Nie zycze ci źle ale oni prędzej czy później w lozku wylądują.Znam taki przypadek .Facet sie nawet ożenił i po ślubie zdradzal z ex Zone,a to bylo do przewidzenia.Potem i tak sie rozeszli bo on wybrał ex.Slubu nie odwolal bo mu zal dziew.było.Faceci to chamy,nie wierz mu.Wspolczuje.

Gość gość
Nie zerwał z nią kontaktu bo jest ważna dla niego ,moze czeka aż sama sie usuniesz.Nie widzę tego dobrze.To i tak sie zakończy a ty będziesz cierpiec.Trzeba bylo dawno to skonczyc.Zwiazek bez przyszłosci.

Gość gość
no wlasnie... ciezko na maxa.... kupilismy dom, ba!!! staramy sie o dziecko!!! on twierdzi ze nic ich nie laczy, ze ona do niego napisala bo jej matka jest chora... no tak! ot tak! sobie napisala po tylu latach haha dobre.. ;] przeciez ma faceta, przyjaciolki, rodzine.... ale akurat do mojego faceta musiala o tym napisac i szukac wspolczucia!!..... wiem laski wiem jestem glupia, zmarnowalam tyle lat swojego zycia.... na jednego frajera...

Gość gość
Kupiliście dom i staracie się o dziecko bez ślubu? To ty faktycznie jesteś głupia :D a ta eks może sobie pisać do faceta, może nawet z nim się seksić, bo to jest wolny mężczyzna i nikomu wierności nie przysięgał. To dla ciebie zupełnie oby człowiek tak samo jak i dla niej. Nie jest twoim mężem, ani żadnej innej, więc może się bzykać z każdą chętną: z tobą, z eks i jeszcze z innymi, co mu się wypną

Gość gość
Autorko wspolczuje jakas chora sytuacja codziennie lata do siostruni ? To conajmniej dziwne!

Gość gość
Szczerze,on cie z nią zdradza.Nie pisała by do niego i zwierzała sie gdyby ich nic nie łączyło.Będzie tak,będzie cie z nią zdradzał a jak odejdziesz to oboje odetchnął.On nie chce odejść bo wyjdzie na drania,czeka aż ty to zrobisz.A ty placzesz,to placz,miłości tym nie kupisz,w tym zwiazku miłości nie ma jak facet utrzymuje kontakt z byla i piszą do siebie.I malo go to obchodzi ze ty wiesz.Ina jest wazniejsza,nie zrezygnuje z niej.Przykre ale prawdziwe.