Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podniecają mnie faceci niżsi niż 180cm

Polecane posty

Gość gość

nie wiem czemu, to jakas bariera psychologiczna

Gość gość
No wyższy lepiej wygląda. Karakanem może być kobieta:d

Gość gość
to siedzi w waszych głowach. lepszy facet 190+ brutal niż nieco niższy ale kochający na którego można polegać.

Gość gość
za duzy tez zle, najlepszy wzrost to taki między 185-195

Gość gość
kto powiedział że brutal. karzełek też może być chamem, brutalem itp. jeśli już wzrost ma cos do osobowości to prędzej stawiam na to ze nizsi sa gorsi (przez kompleksy i narastajaca frustracje)

Gość gość
Mnie tez nie, dlatego pewnie, ze sama jestem wysoka i niezbyt drobna. Szczegolnie mi to zycia nie utrudnia, jest sporo wartosciowych wysokich facetow.

Gość gość
ja mam tylko 187 cm i dla kobiet jestem karłem smutne, że z powodu tak niskiego wzrostu nie mam szans na dziewczynę :(

Gość sklep z art do mierzenia
u nas kupisz linijki, miarki, centymetry i tasmy miernicze zapraszamy

Gość gość
liczy sie charakter a nie jakis tam wzrost nic dziwnego ze potem w cholere Kobiet pisze ze maz mnie zdradza bije poniza nie rozumie nie kocha itede

Gość gość
a 179 juz cie nie podnieca:P

Gość gość
niskie chcą bardzo wysokiego, średnie chcą bardzo wysokiego, wysokie chcą bardzo wysokiego. Ci faceci nie będą mieli skrupułów by zdradzać bo i tak im wybaczycie. Szkoda tylko, że parametry tego wysokiego rosną z roku na rok. Kiedyś wysoki był 180 cm, 185 cm a teraz min. 190 cm.

Gość gość
ta rosną...tylko te wymagania nie nadązają z rzeczywistoscią, zaledwie 1 facet na 10 ma wiecej niz 183cm. Tacy 188cm+ to juz 1 na 100 195+ to juz rzadkość. Nie starczy dla kazdej i faktycznie wysokim wiecej wybaczają a jesli jest wysokie i tzw wysportowane ciacho to moze przer****c pol miasta bez względu na płec a one i tak zwykle wybaczą 🖐️

Gość gość
Gdyby niscy mieli takie branie to zachowywaliby się identycznie, ale i pewnie byłyby wyjątki bo zawsze są. Niscy z przymusu nie mogą zdradzać,bo z kim.

Gość gość
zawsze można na prostytutki ale wy wolicie by facet chodził do burdelu niż jakiegoś wiernego co ma jakieś zasady byleby miał ponad 190+

Gość gość
Nie zapomnij jeszcze dodac, ze dajemy murzynom a rodakom nie chcemy. co sie z tymi ludzmi porobilo.

Gość gość
no, tylko że nie każdy ma tyle hajsu żeby iść na prostytutki :D

Gość gość
heh 200 zł nie chrzań

Gość gość
a od kiedy to wygląd albo wzrost ma cos wspólnego z osobowością? Brzydcy faceci tylko p i e r d olą na kafe jacy to oni nie są wartosciowi a w rzeczywistości raczej niczego sobą nie reprezentują. Mój facet ma 180 cm i jest bardzo przystojny a jednak od 6 lat wpatrzony jest we mnie i żadne inne kobiety go nie interesują. TAKI facet coś znaczy, a nie sierota która pieprzy coś o wierności a tak naprawde wynika ona wyłącznie z faktu ze nie mają okazji do nieetycznych zachowań

Gość gość
no to chyba na jakąś pasztetówkę :p nie wartą zachodu

Gość gość
a właśnie! Najlepszy człowiek jakiego znałam ( a poznałam ich całą masę) miał prawie 190 wzrostu. I nie jeden karzełek mógłby mu buty pastować z tymi swoimi wartościami ;]

Gość gość
właśnie kafeteryjne "wartościowe" frajerstwo się zebrało i omawia cennik prostytutek. Tyle znaczą karły i pasztety. W życiu na takiego nie spojrze bo traciłabym tylko czas. Ryzyko że trafiłabym na g****anego idiotę jest nawet większe w śród takich, więc wole celować w męskich i atrakcyjnych

Gość gość
gość a od kiedy to wygląd albo wzrost ma cos wspólnego z osobowością? Brzydcy faceci tylko p i e r d olą na kafe jacy to oni nie są wartosciowi a w rzeczywistości raczej niczego sobą nie reprezentują. Mój facet ma 180 cm i jest bardzo przystojny a jednak od 6 lat wpatrzony jest we mnie i żadne inne kobiety go nie interesują. TAKI facet coś znaczy, a nie sierota która pieprzy coś o wierności a tak naprawde wynika ona wyłącznie z faktu ze nie mają okazji do nieetycznych zachowań xxx Tylko dla większości kobiet Twój facet z tylko 180 cm to ciota i karzeł. One skreślają faceta bo ma 1 cm mniej niż one WYMAGAJĄ:P