Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niinkaa

zdradziłam swojego faceta

Polecane posty

Gość gość
a ile jeśli lat wszyscy jeśli wolno spytać? Mieszkasz z obecnym? byłoby to możliwe żebyś wróciła do byłego?

Gość gość
Przyjmij że karą za to będą "tylko" wyrzuty sumienia, nie mów mu, kochaj go i nie zdradzaj więcej!

Gość niinkaa
a powiedzcie mi co sądzicie o kobiecie która jest w związku z męczyzną ale poznaj innego, zakochuje sie w nim, po czasie zrywa z obecnym bo dochodzi do wniosku ze wszystko sie juz wypaliło i to nie ma sensu, po czym związuje sie z tym nowo poznanym?? (ale oczywiscie nie doszło do zdrady, zero seksu) tez uwazacie ją za szmate ?

Gość gość
ja uważam, że takie sytuacje się po prostu zdarzają, ż człowiek się zakochuje

"Przyjmij że karą za to będą "tylko" wyrzuty sumienia, nie mów mu, kochaj go i nie zdradzaj więcej!" życzę żeby twój partner kierował się tą samą zasadą jak/jeśli zdradzi, zobaczymy jak się będziesz czuła gdy przypadkiem się dowiesz.

Gość niinkaa
ja mam27 lat mój obecny 30 a ex 31

Gość gość
A czujesz coś do byłego?

Gość niinkaa
wszystko do mnie powróciło, jak go zobaczyłam

Gość gość
Hm, to musisz to wszystko poważnie przemyśleć. Ja jestem w sytuacji opisanej przez Ciebie powyżej.

Gość Johnek82
Z samego poszanowania partnera jak i własnego - powinnaś mu powiedzieć. Nie jest to łatwe i jest duża szanse że się rozstaniecie ale zachowasz się przyzwoicie przynajmniej na tym etapie.

Gość niinkaa
to uwazaj zebys nie popełniła takiego błedu jak ja Z nikim innym nie zdradziłabym swojego chłopaka, to taka wyjątkowa sytuacja, co nie zmienia faktu ze zachowałam sie okropnie

Gość niinkaa
Nie pozostaje mi nic innego jak przyznać sie do zdrady, do miłości którą darze byłego, i odejść

Gość gość
Jeżeli kochasz byłego i on Ciebie to nie pozostaje nic innego jak odejść. Szkoda tylko, że on będzie tak bardzo cierpiał :(

Gość niinkaa
Wiem i to jest najgorsze :( tym bardziej ze chłopak jest we mnie bardzo zakochany i to widać. szkoda mi tego 1,5 roku który spędziłam z nim bo było naprawde bardzo dobrze i jest mi żal odejść

Gość pssssiiii p
odejdź od niego i nie mow dlaczego

Gość gość
a dlaczego rozstałaś sie ze swoim byłym skoro kochaliscie się, na to wychodzi ?

Gość monia nowa
szczerze to zazdroszczę Ci że sie zdobyłaś na taki krok.Tylko mu o tym za żadne skarby nie mów. Znasz powiedzenie "czego oczy nie widzą...." a Ty jesteś bogatsza o nowe doświadczenie. Ja też o tym myślę ale póki co nie mam na to jeszcze odwagi.Mężczyźni niech się też starają :-)

Gość niinkaa
rozstalismy się przez głupie nieporozumienie, bylismy oboje zbyt dumni zeby sobie spokojnie wszystko wytłumaczyć i tak zostało na 5 lat. On wyjechał za granice ja zostałam tutaj i tak sie toczyło życie

Gość niinkaa
dziewczyno a czego Ty mi zazdrościsz?

Gość monia nowa
zazdroszczę ci bo mam czasami ochotę sprawdzić i przekonać się jak to bedzie z innym mężczyzną

Gość niinkaa
chcesz poznać smak zdrady? skoro tak to powiedz swojemu chłopakowi zeby CIe zdradził ciekawe czy wtedy bedziesz sie tak cieszyć

zdradzić z ciekawości i zapłacić za to deprechą, super perspektywa ... gratuluję pomysłu

Gość monia nowa
mówisz tak jakbyś poznała już ten smak, a z tego co pamiętam to sama zdradziłaś więc skąd możesz znać ten smak?

Gość niinkaa
to było ironiczne tak ja zdradziłam i żle sie z tym czuje, ale nie zrobiłam tego z premedytacją. Ty za to chciałabyś zdradzic z ciekawosci, wiec skoro tak to moze i z ciekawosci chciałbyś byc zdradzona

Gość monia nowa
widzisz bo tak naprawdę mój obecny facet jest jak dotąd moim pierwszym i jedynym, on zaś miał przede mną kilka dziewczyn tylko nie chce nic na ten temat mówić

Gość niinkaa
no i co z tego ze jest twoim pierwszym i jedynym? to własnie o to chodzi, nie sztuką jest mieć wielu partnerów. Prawdziwym szczęściem jest miec jednego jedynego, oddac sie jednemu męzczyźnie i być z nim.

Gość monia nowa
mimo wszystko w jakiś sposób jestem jednak zazdrosna o te dziewczyny :-(

Egoistycznie powiem, że jak czytam takie tematy doceniam to, że nie miałam nigdy takich dylematów. ­ BTW, Jak Cię dziecko wkurzy to co, zabijesz je kiedyś bo Cię "poniesie"? Dobrze Wam się układało i to s**********ś. Pij teraz coś nawarzyła.