Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani czkawka

rece mi zamarzaja trzy kropki jade na spotkanie z moim najwiekszym rywalem

Polecane posty

Gość pani czkawka

Tradycykjnie jestem pijana. Sluchajce spotkam sie z kolesiem, ktory odbija mi chlopaka! W dodatku spoznia mi sie autobus! Ale moj chlopak bedzie moj! Bede walczyc o niego z facetem - porazka!!

Gość gość
trzeba bylo zabrac ze soba zwierzatka z plasteliny

W zeszlym roku byl cmm, ale moj obecny chlopak to dopiero ciasteczko, nietsety musze o niego walczyc z takim gejem, ktory zrobi wszystko byle moj chlopak nie byl ze mna!

Niestety nie zdazylam ulepic - stwierdzilam,ze na dzisiejszy wieczor mam kopnieczniejsze sprawy! Wyrwe go z objec tego alvaro za kogo on sie ma???? Odboija mi chlopaka!!!

Gość kelner z Rewala
twoj chlopak bedzie twoja trumna kochanie :)

Moj chlopak trumna? Co Ty gadasz? Predzej zrobi mi dziecko ;p za rok mam byc juz w ciazy! Jego chlopak tego mu nie da :)

Gość A jaka pijana
:D oj czkawko lubię ciebie, idziesz walczyć z gejem o chłopaka :D dobre :D ale czkaweczko jak twój chłopak nie jest gejem to czym się martwisz?

moj chlopak jest ubogim skromnym krewnym ze wsi a tamten typ ma na niego zly wplyw! Ale ja go uratuje. Nie wiem czy jest bi...tamten chlopak jest atrkacyjny i pewny siebie. Bedzie ciezki bój, ale o mojego warto ! Nie chce by sie stoczyl. Zreszta facet mu dzieci nie da :p

Gość gość
od dawna masz faceta, gdzie sie poznaliscie? skad wiesz, ze on chce ci go odebrac? nie ufasz mu, ze musisz o niego walczyc, boisz sie, ze moglby cie zostawic dla innego? jak bedziesz o niego walczyc?

Gość Hilary Klin Ton
jak mi się chce siku w autobusie to mówię sobie w myślach brum brum brumbrum brum .. i tak cały czas przechodzi czkaweczko :)

Nienawidze go! Mowie Wam... nigdy nie bilam sie z laska o faceta a tu przyszlo mi walczyc z kolesiem :/ ale musze wygrac! Okazal mi niechec. Na pewno jest zazdrosny bo jestem idealna loszka dla jego kochania.

Gość gość
a ja nie czaje, to twoj chlopaktez jest gejem czy co? bo normalny zdrowy facet by na drugiego nie poleciał... :D

Gość Jak_wyżej
zawsze mi humor poprawisz :) lubię cię czkawka 👄

Gość gość
skoro nie jest gejem to co sie tak przejmujesz?

Gość gość
Czkawka łobuziaku jesteś?

Gość gość
fajnie, ze sobie poradzilas🌻 a mnie kury wchodzo do chalupy i wydziobujo mi żużel😭

Gość gość
Ale miałaś wczoraj śmieszną jazdę po pijaku :D Czkawka ty łobuziaku :D I za to lubię ciebie

Jestem lobuziakiem :D to co,ze nie jest geyem, moj chlopak to by mnie z dziura w plocie zdradzil :( zachcialo sie miec czkawce przystojniaka :( :( no ale poznalam mojego glownego rywala, ma w sobie cos. Nakarm kury, daj im jajka a przestano zuzel z kurnej chaty wydziobywac, a moze im zimno? Przytul kury ;(

Milo mi,ze mnie lubisz :) 🌼.nie no wczoraj do smiechu mi nie bylo :P ale chwycilam byka za rogi :classic_cool: trzeba pokonywac problemy a nie uciekac, jak do tej pory mialam w zwyczaju robic