Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie wierzacy sa chorzy psychicznie

Polecane posty

Gość gość

jak można w ogóle wierzyć w jakiegos wymyślonego "boga" :-o do psychiatry, psychole :-o

Gość gość
w sumie to ,asz racje :O

Gość gość
a ile jest osób które tak szczerze wierzą? większość to typowi "katolicy" , chodza do kościoła a sami nie wiedza po co . to chyba starsze babcie czują smierc w powietrzu dlatego tak gorliwie się modla :P . ja w cos tam wierze, nie wiem w co , nie wiem czy ten cały Bóg istnieje , może i jest jakas energia. ale tylko i wyłącznie dlatego że nie mogę się pogodzić ze smiercia pewnych osob :o

Gość gość
ale tylko idioci utrudniają sobie życie bo wierzący maja lżej w życiu np zydzi i ksieza i kazdy kto przestrzega dekalogu jezus wyleczył z raka gardłahttp://gloria.tv/?media=501279

Gość gość
ja uwazam tak, wierzyc w cos trzeba/nalezaloby/wypadalo, bo niby skad sie wzial swiat/ludzie/zwierzeta i to wszystko ? jakos to powstac musialo i o to tutaj jest pytanie... jakies rozwazania w cos tam zawsze ktos powierza. A PO DRUGIE TO CHOLERNA PROWOKACJA !!!

Gość gość
Ja wierzę. Jestem katoliczką. Jak możecie wypisywać takie bzdury ?

Gość gość
a jak mozna uzna gender za naukęhttp://paragraf23.salon24.pl/526079,harald-eia-masakruje-gender-studies-w-norwegii i pedofilie za orientacje a nie chorobęSzok! Amerykańskie Towarzystwo Psychologiczne uznaje pedofilię jako orientację seksualną i "preferencję", wykreślając ją z listy zaburzeń! W najnowszej edycji Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders ("Klasyfikacja zaburzeń psychicznych") Amerykańskie Towarzystwo Psychologiczne nastąpiła istotna, a przy tym szokująca zmiana dotycząca statusu pedofilii. Do tej pory figurowała na liście zaburzeń, amerykańscy eksperci tym razem odznaczyli pedofilię jako... orientację seksualną, zmieniając jej status z zaburzenia na "preferencję".

Gość gość
Mówię do Boga (modlę się) - jestem katolikiem, jestem normalny Bóg mówi do mnie - jestem chory psychicznie ;] ;];]

Gość gość
Zmiana z choroby na preferencje nie ma w praktyce wiekszego znaczenia. Bo i tak np w polsce to dlugo bedzie chroba a konretnie dewiacja a ponadto jest granica 15 lat ponizej ktorej nie wolno zejsc...