Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia2345

Powiedzieć kuzynce o przeszłości jej narzeczonego

Polecane posty

Gość Basia2345
Ja go nie śledze. Ta z powołania. Jak ojciec mu wszystko obiecał to poszedł na prawnika też bym poszła.

Gość gość
Ty bys sie w zyciu nie dostala na takie studia, to po pierwsze, a po drugie, to skoncz to prowo, bo ludIe mysla, ze to prawda....tak jak i wymyslilas slub szefa....

Gość Basia2345
Nie dostalabym sie bo nie mam ojca prawnika. Nie wiem o co chodzi z tym szefem

Gość gość
Nie dostalabys sie, bo tam trzeba miec cos. glowie, a ty jestes tlumok....

Gość Basia2345
Ta a on niby taki ekstra inteligentny. Tak jak moja kuzynka. Sama się przyznała, że rodzice załatwili jej staż w najlepszej klinice.

Gość gość
On obrocz tego że ma ojca prawnika to sam musiał zdać maturę z polskiego i historii na rozszerzonym poziomie, zdać egzamin na studia ( kiedyś przynajmniej tak było),zdać sam egzamin po studiach.

Gość Basia2345
S krzywdził kilka kobiet. Np moja koleżanka do dziś nie jest ufna wobec facetów przez niego. Skrzywdził ją. Zostawił po miesiącu, a ona jedyne wspomnienie jakie ma po nim, to takie, że byk dobry w łóżku. Tacy się nie zmieniają. On za dużo miał w życiu. Jemu pieniędzy nie brakowało. I nie będzie brakować. Ma wszystko w tak młodym wieku. Nie umie szanować kobiet, które naprawdę go kochały.

Gość gość
Bar(a)bar(a) by chciala bara- bara z tym panem zawiśc... jak go nie sledzisz skoro wiesz o nim wszystko? :/ szpiegujesz i to grubo... tym samym sugerujesz, ze kuzynka poziomu nie ma. glupich nie sieja, sami sie rodza. :D basica - zawistnica

Gość Basia2345
On mi soe nie ppdoba i nie chcialabym z nim sie bzykac

Gość Basia2345
Dzisja rozmawiałam z kuzynką i będę mieszkać w jej mieszkaniu blisko niej. Jutro o 14 mam być u niej. Ona jest przeziebiona więc nie pracuje.

Gość Basia2345
Cholera. Przyjechałam do niej trochę wcześniej. Jak ją zobaczyłam to zawału dostalam. Wyneczina, oczy pogrążone, wymiituje cały czas. Do tego jest przeziębienia. Pierwsze co mi przyszło na myśl to to, że jest w ciąży.

Gość po prostu w nocy sie bzyka
a w dzien odespac nie moze, bo Ty przychodzisz :P

Gość Basia2345
ta napewno

mam nadzieje, że to prowo.. jeśli nie autorko jesteś suuper głupią i zazdrosną osobą. Widać po wypowiedziach że jesteś jeszcze gówniarą... a zawód kosmetyczka hmm no cóż- nie ma inteligentnych kosmetyczek także nie ma co się dziwić co do Twojej kuzynki zostaw ją w spokoju......albo wiesz co... znajdę Cie bez problemu po IP komputera.... a skoro mieszkasz w małym mieście bez problemu znajdę Twoją kuzynkę...przez narzeczonego prawnika

Gość gość
ha, ha ! A może żal ci d**ę ściska bo sama masz chrapkę na tego prawnika? Sposób w jaki go opisujesz trochę na to wskazuje.Podoba ci się i doszukujesz się w nim wad żeby minęło twoje zauroczenie ? Jak ja kogoś nie lubię to nie widzę nic ciekawego w jego oczach i na pewno nie zwracam tak szczególowej uwagi na ubiór tej osoby.

Gość Basia2345
Taki facet nie jest dla mnie. Egoista, idjota pewny siebie.

Gość gość
To dlaczego tak się tym facetem podniecasz? Twoje zainteresowanie nim jest conajmniej dziwne. I fakt - to nie jest mężczyzna dla ciebie.Tacy ludzie wiążą się z osobami na poziomie.A ty nawet "idiota" nie potrafisz napisać poprawnie.Poza tym jesteś potwornie wścibska.Co cię obchodzi z kim związała się kuzynka? I jeszcze grzebiesz w przeszłości jej partnera.Robisz jakieś chore dochodzenie... Kogo następnego będziesz inwigilować? Koleżankę? Męża sąsiadki? Zresztą, pisałaś że całe miasto wie jaki z niego był bawidamek - w takim razie ona z pewnością też była tego świadoma i wiedziała z kim się wiąże. A pewność siebie jest zaletą a nie wadą? Wyobrażasz sobie pokornego, niepewnego prawnika? Ja bym nie chciała by ktoś taki mnie reprezentował.To musi być osoba uparcie dążąca do celu, wytrwała, o wysokiej samoocenie.

Gość gość
A gdzie są pozostałe posty, w których pisałaś jak analfabetka i jak próbowałaś przekonać, że bycie kosmetyczka to osiągnięcie, a wytykałaś kuzynce stomatologię????

Gość Basia2345
Nie podniecam się nim. Nie lubię go. A co niby jest pięknego w grzebaniu ludzią w gebie.

Gość gosc nr 7
ludziom...om...w liczbie mnogiej zawsze komcowka -om jestem kobieta, ale powiedzialam tym kobietom

Gość gosc nr 7
i jeszcze: a co pieknego jest w usuwaniu nagniotkow podczas pedicure? Albo depilacja intymna, czy kazda inna? Co w tym jest pieknego..?

Gość Basia2345
Sprawiam ze kobiety sa piekne. Kobiety i nie tylko.

Gość gosc nr 7
to samo mozna powiedziec o pracy stomatologa

Gość gosc nr 7
stopy tez moga smierdziec, zwlaszcza zaniedbanemu klientowi z odciskami, stopa cukrzycowa, grzybica, czy po prostu nie dbajacemu o higiene. A Ty te nogi obrabiasz. Nie wspominajac o depilacji brazylijskiej, podczas ktorej musisz dotykac sromu klientki...

Gość gosc nr 7
ludziom, na milosc boska, ludziom! Czy potrafisz czytac ze zrozumieniem???

Gość Basia2345
Dzisiaj dowiedzialam się że ślub będzie 21 lipca 2014 roku. Ale jak ona teraz jest w ciąży to dziecko się urodzi a ona dopiero pójdzie do ślubu.

Gość Basia2345
Albo 19 i 20 poprawiny.

Gość Basia2345
On jest walniety. A moja kuzynka ładna, cały czas radosna cały czas uśmiechnięta. A szkoda gadać.

Gość Basia2345
Dziewczyny cholernie się boję o moją kuzynkę. Wczoraj widziałam go na mieście z jakąś kobietą. Byłam na mieście z koleżanką chodziliśmy po sklepach, i koleżanka chciała iść na kawę a u nas jest tylko 1 bardzo dobra kawiarnia i właśnie tam poszlysmy, on siedział z jakąś kobietą. Nie weszliśmy do środka. Kurde a jak to była jego kochanaka ?