Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia2345

Powiedzieć kuzynce o przeszłości jej narzeczonego

Polecane posty

"Basia2345 No ja nie wiem moja kuzynka na taką nie wygląda. Ona jest ładna i ma w sobie dużo milosci, wcześniej facet ją skrzywdził, jest bardzo skromna. Przecież zawsze tak jest że dziecko prawników bez problemu zdaje studia i aplikację." x nie, nie zawsze - i nie w kazdym kraju, ale zostawmy to na bok. Kuzynka jest zadowolona z tego co piszesz to z czego Ty robisz problem? Bo koles wczesniej mial inne zwiazki - a kuzynka dziewica i szukala drugiej dziewicy , tak?;-)) x "Basia2345 Nie oszukujmy się sam by się tego nie dorobił. Nie wiem jak on to robi że wygrywa 98% spraw. nie mogę w to uwierzyć" x to nie wierz, przymusu nie ma. A to co napislas to zwykla zadrosc - ktos odniosl sukces a ty dywagujesz czy mogl poniesc porazke;-)

Gość Basia2345
Każdy weekend spędzał w naszym miescie i imorezowal, pił i to bardzo. W mieście jest z tego znany. Z tego co słyszałam to jest na poziomie swojego ojca w zawodzie ( w co nie wierze, bo jego ojciec pracuje dobre 20 lat jak nie więcej, @a on kilka lat).

z reszta ja nie odnosilam sie lub a najmniejszym stopniu do jego zawodu;-) Tylko ze skeslilas goscia bo wczesniej romansowal i prawie sie ozenil z jakas dzieczyna - no rzeczywiscie straszana zbrodnia;-) ;-) ;-) ;-)

Gość Basia2345
Ja nie jestem zazdrosna. No dziewicą moja kuzynka napewno nie jest. Z 4 lata temu zakładała sobie spiralę nie znali się jeszcze wtedy. A wcześniej brała tabletki anty. Jeszcze w tedy zylysmy blisko siebie.

"Basia2345 Każdy weekend spędzał w naszym miescie i imorezowal, pił i to bardzo. W mieście jest z tego znany. Z tego co słyszałam to jest na poziomie swojego ojca w zawodzie ( w co nie wierze, bo jego ojciec pracuje dobre 20 lat jak nie więcej, @a on kilka lat)" x a to widze ze przestudiowalas jego zyciorys w tyl - hahahah ;-) no reczywiscie student ktory imprezuje - to niesmaowite;-)) ;-) ;-) ;-) kto by potem chcial sie wiazac z kims takim?;-) x "Basia2345 Ja nie jestem zazdrosna. No dziewicą moja kuzynka napewno nie jest. Z 4 lata temu zakładała sobie spiralę nie znali się jeszcze wtedy. A wcześniej brała tabletki anty. Jeszcze w tedy zylysmy blisko siebie." x haha - wczesniej mialas monopl na to zeby mowic kto jest fajny, a teraz masz monopol na temat tego czym jes zzadrosc - otoz moim zadniem jestes bardzo zazdrosna - dlatego zrobilas problem tam gdzie go niema;-) Nawet jelsi koles odsiedzialby w przeszlosci wyrok z a morderstwo to dzis jest szczesliwym i Przystojnym;-) narzeczonym Twojej kuzynk, ale masz racje - on popelnil gorsze zbrodnie; na tudiach romansowal i imprezowal;-) ;-) ;-)

Gość Basia2345
Nie wiem czy najnudniejszy czy najtrudniejszy nie wiem, ale wiem że prawnik powinien być czysty jak łza i powinien umieć się zachować, być pokornym. A on nic z tego nie ma.

aha, moim zdaniem przyklad basi - jets bardzo typowym schematem w psychologii (na etapie podswiadomosci). Gdy ciezko nam zaakcpetowac jakis fakt to szukamy drugiego dna zeby sie dowartosciowac - czyli kolezanka jest zgrabniejsza (tutaj wymyslamy: to dlatego ze mieszkala na wyzszym pietrze i musial wiecej po schodach chodzic, wiec ja z pierwszego pietra - pomimo ze mam 10 kg nadwagi - nie musez sie martwic, bo ona miala "latwiej"), kuzynka ma fajnego narezconego - no tak ale on w przeszlosci romansowal i pil, a to ze nie romansuje i np. nie pije obecnie to nie ma znaczenia, skupmy sie na potencjalnych wadach - skoro i tak niska samoocena nie pozwala nam sie cieszyc cudzym szczesciem;-) ;-) ;-) as easy as it is!

Gość Sexfan
Interesuje mnie głupiutka Basiu co ty studiujesz z takimi błędami, że niektórych słów nie da się rozszyfrować? Tym się lepiej zainteresuj :-)

"Basia2345 Nie wiem czy najnudniejszy czy najtrudniejszy nie wiem, ale wiem że prawnik powinien być czysty jak łza i powinien umieć się zachować, być pokornym. A on nic z tego nie ma" x jesli uwzasz ze ma za uszami i to przeszkadza wykonywanemu zawodowi - zglos go, to proste , ocalisz w ten sposob spoelczesntwo;-) a co on ma za uszami - bo pil na studiach a potem prawie sie z kims ozenil? jaka tutaj widzis zkolizje w wykonym zawodem?;-) ;-) ;-) zlamal prawo w ktoryms momencie? jelsi nie - ja nie widze problemu - a jak ci sie nie podoba czyjs styl zycia, to twoj problem a nie tej osoby - byc moze on mysli podobnie o tobie;-) (ale bardziej prawdopodobne jest ze w ogole sobie toba glowy nie zawraca bo nie ma obsesji na twoim punkcie;-)

Gość Sexfan
Proponuje kurs haftu albo robienia past twarogowych itp

;-) dokladnie te pasty twarogowe przynajmniej pomoga wypelnic innymczas ktorzy z nudow szperaja w czyichs zyciorysach i co dana osoba robila x lat temu;-)

Gość Sexfan
Coś nam autorka zamilkła. Pewnie jest na wykładach :-) :-). :-). :-). :-):-):)

Gość Basia2345
Jestem przyszłą kosmetyczką Tacy faceci się nie zmieniają. Jeszcze 3 lata temu miał romansy i co nagle grzeczny aniołek.

Gość Sexfan
Jakie romanse przecież nie jest żonaty głupia cipo

Gość Basia2345
Czyli jakby teraz zdradzał kuzynke to co ? To nic bo nie sa malzenstwem? Prawnicy są bardzo nie stali w uczuciach.

Gość Sexfan
Zato kosmetyczki są super

Gość Basia2345
Nie rozumiem jak tak piękna, inteligętna, uczuciowa kobieta mogła sobie wziąść takiego faceta.

Gość gość
Bo się kochają.

"Basia2345 Jestem przyszłą kosmetyczką Tacy faceci się nie zmieniają. Jeszcze 3 lata temu miał romansy i co nagle grzeczny aniołek" x wieszczysz kleske bo nie mozesz sie pogodzic z czyims szcesciem (niska samoocena ci nie pozwala;/), poza tym moze kuzynce to wcale nie przeszkadza - nie siedzisz w czyjej glwoie, a ludzie roznie wybieraja - znam laski ktore nie zwracaja uwagi na zdrady itd. - co ciebie to obchodzi jak sie inni ludzie w parach umawiaja i na co?! Pomijam i to ze romanse/zmiennosc partnerek to domena mlodych ludzi - czyli potwierdza ze koles jest normalnym fajnym facetem (i to jeszcze cieszacym sie powodzeniem;-) x "Basia2345 Czyli jakby teraz zdradzał kuzynke to co ? To nic bo nie sa malzenstwem? Prawnicy są bardzo nie stali w uczuciach." x parwnicy sa nietsali w ucziciach - hhahahahahah ;-) nie ma to jak genralizacja : a komstyczki to tepe laski ktore jedyne co potrafia to zrobic manicure , co nie?;-) ;-) ;-) poza tym - wymsylasz problemy: a jak zdradzi kuzynke, a co jak nie zdradzi? a jak przejedzie czlowieka po pijaku, a jak kogos zastrzeli a jak bedzie wiernym mezem z duza pensja i kwiatami co weekend - widzisz mozliwosci jest wiele;-) ;-) ;-) ;-) Poza tym moze kuzynka nie jest taka zastrachana jak ty - i jej zycie nie kreci sie wokol faceta, a poczucia wartosci i bezpieczesntwa nie mierzy jego wiernoscia, hm? x "Nie rozumiem jak tak piękna, inteligętna, uczuciowa kobieta mogła sobie wziąść takiego faceta." x rzeczywiscie - noezrozumiale;-))) ze piekna i inteligentna laska - ma narzeczonego bogatego i przystojnego prawnika;-) ;-) ;-) ;-) czego nie moze strawic jej kuzynka-kosmetyczka dlatego siedzi przed kompem i zsatanawia sie co jak jej narzeczony spedzal weekendy na studiach;-) ;-) ;-) ;-) a to ze nie rozumiesz - to nie martw sie, niekazdy zdola wszystko swoim rozumkiem objac;-)

Gość Basia2345
Ona stomatolog ze swoim gabinetem ( od dziadkow), mieszkanie od rodziców, w którym nie mieszka. Zawsze jej zazdoscilam pięknych oczów i włosów. Kiedyś jeszcze ważyła te 5 kg więcej, a teraz długie nogi, piękne wiecie w talii. Przecież ona może wybierać najlepszych facetów. A wzięła sobie puszczalskiego, przecież on może ją czymś zarazić, a może już zaraził.

Gość gość
Jeszcze teraz brakuje żebyś ty ją swoją głupotą zaraziła reszta jest do wyleczenia :-)

Gość gość nr 7
....czyli co? gdyby ow prawnik zainteresowal sie Toba, to przyjmujac, ze nie jestes stomatologiem, nie masz swojego gabinetu, wciecia w talii, ani dlugich wlosow, to...wszystko byloby ok? :D

Gość gość nr 7
...nie liczac faktu, ze ow mlody prawnik, to zapewne dopiero aplikacje konczy (zakladajac pomoc ojca), wiec nie ma wciaz zadnej pozycji... A wiesz chociaz, ktora wybral? :P

Gość Basia2345
On ma 29 lat ( dowiedziałam się od kuxynki) i już pracuje w zawodzie więc jest po aplikacji chyba.

Gość gość nr 7
"pracowac w zawodzie" to on mogl juz na ostatnim roku studiow, co o niczym jeszcze nie swiadczy. Nie byl ani mecenasem, ani prokuratorem, ani sedzia, ani nawet radca prawnym. Byl aplikantem. Przekladal papierki i mial za to ledwo pare groszy. Chyba, ze ojciec dokladal mu ze swoich zyskow. Niewiele wiesz o prawnikach, zazdrosna dziewczynko...

Gość gość nr 7
aplikacja trwa 3 lata zakladajac, ze dostaniesz sie na nia za pierwszym razem i ukonczysz w terminie, lacznie z egzaminem koncowym - skladal przysiege przed prezydentem Polski? Jesli nie, wciaz jest tylko aplikantem... A garnitur, samochod, skorzana teczka kosztuja, oj kosztuja... A na caly ten blichtr nabieraja sie takie...kosmetyczki, jak Ty ... Zapewne Twoja kuzynka stoi lepiej finansowo, niz on. Przed nim wciaz jeszcze dluga droga awansu...

Gość przeciez to ta sama
prowokatorka co zakladala tematy o szefie i narzeczonej, ktora byla stomatologiem:D identyczny styl.

Gość Basia2345
A to możliw, żeby na dzień dzisiejszy jako 29 letni prawnik może wygrywać 98% spraw ? I być bardzo dobrym prawnikiem dorowbujacym swojemu ojcu który jest najlepszy w mieście ? Miasto jest mało. Prawników można wyliczyć na palcach jednej ręki.

Gość Basia2345
Tak składał. Na studia dostał się przy pierwszym podejściu, i na aplikację też. Tyle wiem od kuzynki. To kiedy mógł skończyć aplikację?

Gość gość
Dokładnie, mój kuzyn też jest po prawie i pracuje w zawodzie a nie jest po aplikacji - poszedł w trochę inną działkę, założył własną działalność i sobie radzi. Znajomi studiują prawo i też właśnie jako "pomoc biurowa" pracują w kancelarii, pensję jakąś mają, a ich opiekun czasami im odpali premię jak np. jest zadowolony z pracy. Jeśli ma ojca prawnika, to może być tak, że ojciec sporo teraz "inwestuje" w syna, żeby ten się później rozwinął. Bo jak mi znajomi tłumaczyli po czym Cię w środowisku oceniają to on po prostu MUSI wyglądać nienagannie, mieć markowe ciuchy i samochód. Jak już będzie miał wyrobione nazwisko i pozycję za ileś lat, to będzie mógł do pracy w dresie chodzić, ale teraz mu nie wolno, bo stwierdzą, że nie traktuje pracy poważnie. Takie środowisko. A Ty co? Wkurzasz się, że Cię zgasił jakąś odzywką? Znaczy, że dobry jest, bo ma gadane. A że miał kobiety przed Twoją kuzynką? Takie życie. Jak one też o nim mówią dobrze, to znaczy że jest w porządku. Nie każdy związek musi się kończyć ślubem.