Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hansome

Wierność Francuzów

Polecane posty

Gość hansome

Od 11 miesięcy spotykam się z Francuzem .Jest mi z nim dobrze pod każdym względem .Ostatnio jednak zaczął się dziwnie zachowywać , chodzi zamyślony i stał się bardziej zabiegany taki niedostępny .Niby nadal okazuje swoją miłość, widzę , że mu zależy na mnie itp a jednak mam dziwne przeczucie , że mnie oszukuje i nie jest ze mną szczery . Jakie są wasze doświadczenia z mężczyznami tej narodowości ??

Gość 0 Terenia 0
Czy to jest czarnoskóry Francuz? 😴

Gość hansome
nie, chodzi mi o rodowitego Francuza a nie muzułmanów czy czarnoskórych

Gość 0 Terenia 0
Jeśli o rodowitego to ok, z takimi akurat miałam do czynienia. Z Murzynami i ciapatymi nie, bo się ich brzydzę 😴 Ale ad rem, ja tam mam bardzo dobre zdanie o Francuzach, akurat mężczyzn tej narodowości klasyfikuję jako tych którzy najwięcej się starali, to oni zawsze zabiegali o kontakt ze mną, nawet po miesiącach czy latach 😴 Znam przypadki, związków Polek z Francuzami, które na początku były prowadzone na odległość, a później Francuzi dokładali wszelkich starań aby tu sprowadzić Polkę, nawet jeden się polskiego dla niej nauczył 😴 No ale to moja subiektywna ocena, musisz sama wybadać tę sprawę 😴

Gość gość
Jak maly trzeba miec rozumek,zeby tak uogolniac :O