Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Świtezianka_

Moczenie nocne 7 latka

Polecane posty

Gość Świtezianka_

Jestem mamą 7-latka i bardzo się martwię. Mój synek moczy się w nocy. Od roku jesteśmy pod opieka urologa. Miał robione różne badania - usg, posiew, ciężar właściwy moczu, prowadziłam dzienniczek - ile pije i i ile z tego wydala. Wszystko jest ok. A mimo to mamy problem. Lekarz nie potrafi podać przyczyny. smutas.gif Twierdzi, że tak czasami jest i nie jest znana etiologia tych zaburzeń. Straszy mnie, że czasami coś takiego może zostać na całe życie :-( Lekarz tłumaczy to tym, że mózg nie otrzymuje informacji o tym, że jest parcie na pęcherz. :-( Dla mnie Od roku syn jest na driptane. Pomogło o tyle, że nie posikuje w dzień, co też mu się wcześniej zdarzało. Bierze po pół tabletki 2x dziennie. W maju było lepiej, moczenie zdarzało się raz na 2 tyg. i lekarz kazał odstawić lek. No i się pogorszyło. Obecnie synek moczy się co najmniej raz w tygodniu, mimo że bierze lek i mimo że 2h po zaśnięciu zaprowadzamy go do wc na siq. Bardzo się martwię :-( Czy ktoś z Was się spotkał z tym problemem? Czy naprawdę może to mu zostać do końca życia???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować