Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamiiiiiiiiiiii

wszystko jest takie bez sensu

Polecane posty

Gość malamiiiiiiiiiiii

nie wiem po co zyje. Brak mi motywacji do robienia czegokolwiek. Moim ulubionym zajeciem jest spanie, gdy znikam i mnie nie ma. Cale zycie wykonuje prace ktorych nie lubie, by miec na jedzenie i ogolnie przetrwanie. Probowalam w wielu miejscach, nie stoje w miejscu, wciaz probuje cos zmieniac i koncze w takiej samej beznadziei, kazda mnie przytlacza. Nie umiem byc szczesliwa, nie wiem po co zyje, czasami mysle, ze najlepiej byloby skonczyc z soba. Nie wiem co z soba zrobic. Wszystko jest takie puste, smutne, powtarzalne, oczywiste, ludzie gadaja wciaz o tym samym, patrze na zycie jakby z boku i chce mi sie krzyczec z bezradnosci.

Gość gość
bez sensu

Gość gość
rozumiem Cie doskonale... tez tak mam :/

Gość malamiiiiiiiiiiii
:(

Gość gość
Życie nie ma sensu, tylko mało komu chce się o tym rozmyślać. Większość automatycznie wykonuje rutynowe czynności i nawet nie przemknie jedemu z drugim przez mózg***icę, że to wszystko jest po nic.

Gość qrwa mam dokładnie tak samo
...życie to dla mnie tylko beznadziejnie nudna lista rzeczy do zrobienie :o

Gość malamiiiiiiiiiiii
w takim razie nie rozumiem dlaczego ludzie sie rozmnazaja nie wyobrazam sobie, zeby miec dziecko kolejny nieszczesliwy czlowiek, meczacy sie i zmagajacy z egzystencja

Gość qrwa mam dokładnie tak samo
też tego nie rozumiem :o a powiedz mi, jak u Ciebie ze związkami? jesteś z kimś? pytam bo jestem ciekawa, czy masz podobne odczucia też na temat związków

Gość malamiiiiiiiiiiii
nie jestem w zwiazku i prawde mowiac, strasznie mnie nudza faceci, ktorych spotykam na swojej drodze. Mam wrazenie jakby kazdy jeden (nie tylko facet, czlowiek)mial ta sama nawijke o zyciu. Poza tym wiem, ze facet mi nie da szczescia, ze trzeba to samemu w sobie znalezc, ze dowartosciowywanie sie sytuacjami zewnetrznymi nie jest prawdziwym szczesciem