Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zawsze w sukience

Zatrzymało mi sie zycie

Polecane posty

Mam prostą historię. Sama jestem prosta. Długo nie mogłam sie w kimś zakochać, nie przeżywałam młodzieńczych miłosci. Sama sobie wmawiam, ze może nie wiem jak to powinno wygladać, skoro nigdy sie nie zakochałam. To może nie ma fajererków jak w komediach romantycznych. Może to tylko manipulacja. Podobali mi sie, faceci ale zawsze to nie było to. Zaczełam myśleć, że to ze mną jest cos nie tak, że nie potrafie pokochać, że nie potrafie zainteresować faceta. Póżniej poznałam Jego, nie zorientowałam sie kiedy sie w Nim zatraciłam. Nagle miałam milion pomysłów, energii, mogłam nie jesć magłam nie spać, byłam miła i uśmiechnięta. Miał swoje wady, ale nie przeszkadzały mi. Wywrócił mi świat do góry nogami a ja byłam w stanie zostawić wszystko i zmienić życie dla Niego, być razem, tak po prostu. Wierzyłam, że skoro mówi, że beze mnie nie może żyć, że nigdy nie czuł czegoś takiego co czuje do mnie to czemu miałby kłamać. Oddałam mu swój umysł, oddałam swoje ciało, dziewictwo, a On tak po prostu odszedł uznał, że to nie jest to czego od życia chce. a ja zostałam z rozwalonym życiem, ze złamanym sercem i duszą, nie potrafie Go nawet nienawidzić. NIkt mnie tak, nie oszukał, tak sie mną zabawił. Minął rok, a ja nie mam już siły, jestem udręczona, nie mam siły wstać z łóżka, chodze do pracy udaje że wszystko okej. Wracam do domu i kładne sie na łóżku i chce nie myśleć. Chce zapomnieć. Chciałabym być w związku, chciałabym, żeby mnie pokochał, ja będę wierna i dobra, bo ja nie wierze już w miłość. to kłamstwo

Trzeba było stracić dziewictwo z wibratorem. Nawet jakby się zepsuł to zostawiłabyś go sobie na miłą pamiątkę.

wspolczuje ci wiem co czujesz :( kiedys tez przezylam cos podobnego. ale oto widzisz zyje, wyszlam na prosta tobie tez sie uda. po prostu trafilas na drania, ale wierz mi, nie wszyscy mezczyzni sa draniami.

nie chodzi mi tutaj o strate dziewictwa, straciłam je póżno, jak na dzisiejsze standardy bardzo póżno. Tyle, że bylismy przyjaciółmi na długo przed tym wszystkim, wiedział, że nie chce sie przespać z kimś dlatego, żeby mieć to odhaczone na swojej liście "rzeczy do zrobienia". Dla mnie to było ważne, boli to, że pomimo tego, ze to wiedział i nie był pewny czy cos do mnie czuje to mimo wszystko kochał sie ze mną.

Współczuję, ale nie nazwałabym tego oszustwem. Wątpię, żeby on chciał ci to zrobić, wiesz? Czasem jest tak, że nie potrafimy z kimś być. Wydaje nam się na początku, że jest idealnie, że będziemy ze sobą już na zawsze, a po paru miesiącach zauroczenie mija... i potrzebujemy czegoś nowego. I co, miał męczyć się z Tobą, tylko po to, by Cię nie ranić, i cierpieć samemu? Myślę, że cierpienie z powodu braku czyjejś miłości jest lepsze niż cierpienie z powodu przytłoczenia czyimiś uczuciami, gdy się ich nie odwzajemnia. Także przykro mi z Twojego powodu, ale postaw się na jego miejscu.

nigdy nie chciałabym być z kimś kto mnie nie kocha. NIe osaczam, nie narzucam się. Odchodząc, powiedział, zebym na niego zaczekała, że uporządkuje swoje życie i mnie znajdzie. Dzwonił kilka razy, mówił, ze nie może beze mnie żyć. Tylko mi robił pranie mózgu. Bo albo sie kogoś kocha albo nie.

dam radę, musze sie otrząsnąć. Ludzie nie takie rzeczy muszą przetrwać.

trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieje, że ten związek w którym jesteś to będzie właśnie to czego szukasz. Trzymaj sie :)