ZwariowałemNaPunkcieAsiCebuli 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 :( "Pozbyłam się na dobre frajera :) Wiedziałam, że polegnie prędzej czy później :)" "Po prostu koleś stara się na marne :( Jako kolega-OK, ale nic więcej! " Asiu dlaczego? dlaczego?! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 a wiesz co ja ci powiem, ona jest straszna ściera, szkoda zachodu , taka bym podlogi nie chciala przetrzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiula Cebula 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 Nie gadam z Tobą, przed 10 min założyłeś temat, wiesz jaki ! I to nie był podszyw! Ten trzykropek na końcu zdania cię zdradził :O :( żenuuuuaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZwariowałemNaPunkcieAsiCebuli 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 JEZUUUUU ASIA!!!! czy naprawde każdy temat na kafe ja zakładam? za każdym postem ja stoje?! to jest paranoja! Dlaczego wciąż mnie oskarżasz? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiula Cebula 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 i jeszcze te twoje żałosne PS. Od teraz każdy post i temat to podszyw. Pffffff ! Prowo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 ona jest sciera, nie warto glowy zawracac nia!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cdscdsvcsdvssdvds Napisano Wrzesień 25, 2013 asiula cebula? znam! to jest ta co ma cycory jak kalafiory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZwariowałemNaPunkcieAsiCebuli 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 spadaj gościu! Ona jest cudowna i nie obrażaj jej gnoju! Asiu Księżniczko, napisałem ze ostatni post bo juz wczesniej sie ktos pode mnie podszywał, a nie chciałem zeby jakiś debil napisał jako Ja coś złego na Ciebie - rozumiesz Aniołku? :) a po za tym mówie ci że pisałem z telefonu i na telefonie widziałem buziaka. myślałem ze juz nie będe pisał dalej, ze juz nie wejde na kompa, dlatgo też napisałem ze ostatni post, bo bałem sie o te głupie podszywy! to podszywy nas niszczą :( A ty potem myśli ze to ja coś złego na Ciebie napisałem :( A ja nigdy! nigdy! na Ciebie złego słowa nie powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 jestes chyba chory ze ona cie bedzie chciala, daje dopy na lewo i prawo hahah , zycze powodzenia czeresniaku , mojemu koledze tak dala ze az kwiczala z zazdrosci i ma ladnie rozjechana z tego co mi wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZwariowałemNaPunkcieAsiCebuli 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 wal sie gościu! Ona jest cudowną kobietą! i żadne wasze opowiastki nie zmienią mojego myślenia o niej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiula Cebula 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 orendż...taaaaaa ? no mów, mów dalej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZwariowałemNaPunkcieAsiCebuli 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 Asiu odpowiedz coś mi :( nie zajmuj się tymi pomarańczowymi głupkami, ja i tak w to nie wierzę co oni mówią, Ty jesteś cudowna, a oni po prostu zazdroszczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiula Cebula 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 kwiczałam z zazdrości, bo dałam mu doopy? o co się rozchodzi? wtf? ;> :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiula Cebula 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 A co mam powiedzieć?! Czuję, że mnie oszukujesz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cdscdsvcsdvssdvds Napisano Wrzesień 25, 2013 ja pisze prawde bo pokazywala tu swoje cycochy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 to ty mow, nie bede wnikac w twoje zycie seksualne, bo mnie to malo interesuje, ale tak podobno ciezko dajesz ze az zarazasz jakims syfem, wez koles nawej jej nie bzykaj bleee, butelka a nwet 2 by jej weszly, taka jest rozjechana, zero przyjemnosci, chyba ze w gardlo ,a ty asiolowa dobrze wiesz o czym mowie i nie udawaj tutaj ze nie wiesz o co chodzi, sama dobrze wiesz kim jest i ze pisze prawde ,wiec zycze powodzenia w dalszm szukaniu sponsorow/alfonsow i ch uj wie czego, nawet wlasnej kolezance chlopaka przelecialas, to sie nazywa szmata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZwariowałemNaPunkcieAsiCebuli 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 Widzę że masz mnie gdzieś :( I wciąż myślisz ze za każdym niewygodny postem/tematem pod twoim adresem stoję Ja :( Choćbym nie wiem jak się starał ty i tak już mnie skreśliłaś :( A to wszystko przez tych y****ych podszywaczy! To oni się wpieprzają, obrażają Cie a ty potem myślisz ze to ja :( Przepraszam Asiu że się w Tobie zakochałem :( Nie trzymaj mnie dłużej w niepewności, powiedz wprost, dowal mi, wbij sztylet w serce, powiedz ze mam się odpieprzyć raz na zawsze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiula Cebula 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 orendż...ale elaborat jeebłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 Ha HA :D :D bo trzykropek napisał i ona od razu wie że to on! :D co za idiotka! tu co druga osoba sypie trzykropkami a ta niby po tym go rozpoznała, o ja cie p*****le! :D weź idź spać dziewucho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 to się nazywa wielokropek, a nie trzykropek do k***y nędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 po słowacku frajer dziewczyna mówi na chłopaka z którym chodzi a chłopak na swoją dziewczynę mówi frajerka bez kitu tak jest po słowacku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiula Cebula 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 idę spać dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 boi sie prawdy , glupia krowa to idz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiula Cebula 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 aaa i jeszcze orendż przedstaw jakieś konkretne dowody na to o czym napisałeś, a jak nie to wypiżdżaj, stop spam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZwariowałemNaPunkcieAsiCebuli 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 Kolorowych, słodkich snów Księżniczko :) Śpij dobrze Aniołku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 ty mialas przeciez isc stad, dowody ? hm...nie mam jak ich tutaj pokazac ,ale dowody sa zapytac sie o to twojej bylej kolezaneczki glupia piz do Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiula Cebula 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 Kuźwa z tym spaniem to tylko tak napisałam, bo nudzicie jak cholera! :D Ludzie to tylko forum! O tym trzykropku/wielokropku (:O) też specjalnie napisałam :O Dla beki! Przecież wiem, ze to zaden argument jprdl ! A Ty pijak weź się opanuj ;( Dosyć tego cyrku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiula Cebula 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 Orendż plisss hahaha :D nic już nie mów słonko, będę już grzeczna PROMYS ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZwariowałemNaPunkcieAsiCebuli 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 Ty naprawde myślisz że ja sobie żarty z Ciebie robię? :( Jesteś niesprawiedliwa, jesteś okrutna :( Przepraszam że się w Tobie zakochałem, Przepraszam że ciągle o Tobie myślę, przepraszam że w ogóle pojawiłem się na tym forum. Jeśli chcesz to zniknę na zawszę, tylko powiedz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 jestes, bylas i bedziesz sciera! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach