Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co na przeziebienie w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Procz soku malinowego miodu cytryny czosnku i syropu prenalen? Mam caly nos zatkany katar scieka po gardle w nocy kaszle a wyprobowalam wszelkie domowe sposoby. Blagam o pomoc.

Gość gość
prenatal grip care,rutinacea.syrop prawoślazowy na kaszel Najlepszym lekarstwem to jest ciepłe łóżko i dużo picia. Zdrówka!

Gość gość
Wczoraj kupiłam z aptece tabletki na gardło Propolki dla ciężarnych

Gość gość
na gardło halset spray. na gorączkę paracetamol i apap (upewnij się w aptece, że możesz). Z domowych sposobów to na kaszel syrop z cebuli - jest okropny w smaku ale skuteczny. Mi zawsze pomaga też moczenie nóg w ciepłej wodzie z łyżką soli. Im cieplejsza woda tym lepiej. a później od razu do łóżka.

Gość alinnkaa
mnie na bolące gardło pomagało płukanie wodą z solą i szałwią.Tym samym robiłam inhalacje-chyba że masz nebulizator to można użyć soli fizjologicznej.na gorączkę-paracetamol.Brałam też provag dla ochrony intymnej,bo zdarzało mi się przy ogólnym osłabieniu złapać grzybicę. Ale jaknic domowego nie pomaga to idź do lekarza...

Ja też niedawno chorowałam.... 37 tydz ciąży - masakra. Ale w 5 dni się wyleczyłam sama :) domowe sposoby. Wszystko razem to co piszą dziewczyny wyżej. Dużo leżałam w łóżku, wypoć się konkretnie tak żeby aż się z ciebie lało (nie żartuje), dużo pij ciepłych napoi : herbatka z cytryną i miodem, sama woda z cytryną, soki własnej roboty z czerwonej porzeczki. Wszystko bardzo ciepłe i w ogromnych ilosciach. Prenatal antigrip w tabletkach. Inhalacje 2 razy dziennie. Nie wychodziłam przez te 5 dni z domu. I przeszło :)