Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY UWAŻACIE ŻE TAKA FIGURA JEST ŁADNA PODOBA SIĘ WAM FOTO

Polecane posty

Gość gość
ile jesz i co jesz? Uwielbiam jeść :) To moje hobby i niemal codziennie oprócz obiadu jem obfitą kolację na ciepło ...POWAŻNIE:) Nie odmawiam sobie "nie zdrowych" rzeczy takich jak pizza, smażone rzeczy, itd... Zdarzają mi się nocne ataki obżarstwa;) Fast foody takie jak Mc donald, kebab mi nie smakują,dlatego ich nie jem. Nie przepadam też za słodyczami, batonami,chipsami. I jem na prawdę dużo, co zabawne ostatnio byłam na wakacjach all inclusive i jadłam tak jak jem normalnie w domu:) Dokładka obiadu, dużo na kolację... Pewna Pani skwitowała to tak, że pewno się odchudzam, ale skoro zapłaciłam za pełne wyżywienie to chcę to wykorzystać !!! Bo nie możliwe , że na co dzień tak zajadam z taką figurą!!! Byłam w szoku, ale obróciłam to w żart:)

Gość gość
kot tez ładny

Gość gość
a skąd wiesz, że twoja koleżanka była zdrowa? Moja koleżanka też się tak opychała jedzeniem. Co się okazało? Diagnoza - glista. Po pozbyciu się tego świństwa wcale już taka chuda nie jest. Moja siostra. Jadła przez cały czas i chudła. W końcu trafiła do szpitala z powodu odwodnienia. Przy 175 ważyła jakieś 45kg. Diagnoza-cukrzyca Kolejna koleżanka. Codziennie je czekoladę, potrafi zjeść prawie całą pizzę na raz. Diagnoza- nadczynność tarczycy. Sorry ale nie wierzę w genialny metabolizm. Albo trzeba o siebie dbać albo coś jest nie tak

Gość gość
autorko, palisz papierosy? Ja gdy paliłam tez byłam nardzo szczupła, choc jadłam dosc sporo

Gość gość
sorki, źle przeczytałam. W takim razie radzę się przebadać skoro i tak twierdzisz, że się obżerasz

Gość gość
Jestem zdrowa jak ryba;) Mam szczupłą mamę, szczupłego tatę. Nigdy się nie odchudzałam i na prawdę DUŻO JEM. Regularnie robię badania- wszystko ok. Kiedyś po tabletkach antykoncepcyjnych przytyłam 3 kg...

Gość gość
Nie palę papierosów, nie piję alkoholu i kawy. Ale przeciez nie jestem wychudzona ! Mam kawał d*pska:) , cycka też troszkę;)...Nie jestem szkieletem, jestem po prostu szczupła. Piję dużo wody...No i co najwazniejsze- od 4 lat regularnie przyjmuję oleje (kwasy omega) i zauważyłam, że bardzo dobrze to wpływa na trawienie, przemianę materii.

Gość gość
Może być.

Gość gość
ja nie piszę, że jesteś wychudzona, według mnie wyglądasz w sam raz. Moje koleżanki też nie wyglądały tak źle (siostra trochę gorzej) Po prostu trudno mi uwierzyć w tę kwestię. Jak już pisałam o sobie to jem tyle co kot napłakał a jak zjem więcej to wyrzyguję, do tego staram się być aktywna fizycznie ... Mimo to daleko mi do twojej figury

Gość gość
Teraz przeczytałam wpis o krzewach i drzewkach:) Przepraszam, ale był na poprzedniej stronie;) jako krzewy posadzone są drzewka bonsai :) a kotek ma już 9 lat:) nazywa się Bazuka:)

Gość gość
podobno faktycznie kwasy omega są super, ale chyba nie na tyle aby dzięki nim być szczuplutkim pomimo obżerania się :P Może po prostu wszystko się zbiera do kupy. Trochę tańca i biegania, trochę wody i tłuszczu, zero fastfoodów i oto efekt

Gość Piękna figura
jak dla mnie właściwie idealna. Bardzo zazdroszczę (jestem kobietą). I szczerze mowiąc - ta cała miranda kerr z chłopięcym ciałem, co tu ją ktos wkleja, jak dla mnie może się schować. Wolałabym ciało autorki, serio. I nie, nie jestem autorką, po prostu umiem szczerze powiedzieć innej kobiecie, że jest piękna 🖐️

Gość gość
Wow, dziewczyny tak szczerze , to byłam w 1000% pewna, że pojawi się masa wpisów o tym, że mam grube uda i będę miała motywację, aby wreszcie poćwiczyć (POWAŻNIE)... A tu komplementy... Miło mi, ale też niezręcznie bo na prawdę nie wklejałam tego licząc na zachwyty.

Gość Piękna figura
Autorko włosy, tyłek i nogi masz wręcz obłędne :) I jeszcze piękny dom. Cóż, jeśli chciałas połechtać swoją próżnośc tym topem (a myśle, że właśnie o to chodziło ;) ), to chyba Ci się udało :D

Gość gość
No dzięki, ale co z tego skoro mam ryj 2/10? :(

Śliczna, wymieniłabym tylko brzuch na mój własny, całą resztę masz lepszą. Może odrobinę za mało w biuście, ale to drobiazg.

Gość gość
autorko a jak robisz, że masz takie długie włosy?one są twoje?jaka farba?

Gość gość
estrella_damm dziękuję;) brzuch to zdecydowanie słaba strona, w dodatku wciągnięty do zdjęcia:):):)...piersi w porównaniu z tyłkiem są malutkie;) jak dbam o włosy? nie farbuję! jestem fanką olejów (zarówno w diecie, jak i pielęgnacji), nakładam na nie olej dwa razy w tygodniu na całą noc. Nakładam olej z orzecha włoskiego, on przyciemnia włosy przy regularnym stosowaniu. Pięknie się błyszczą, nie łamią. Używam go też na skórę.

Gość Roman1982
Super wyglądasz. Teraz popracuj nad wnętrzem ;-)

Gość gość
estrella_damm kupuję najzwyklejsze oleje w sklepie ze zdrową żywnością;) na początku wydawałam na to kupę kasy, i zamawiałam oleje na stronach kosmetycznych. Do ciała i włosów używam oleju kokosowego, oleju z orzechów włoskich i oleju z winogron. Kokos i orzech polskiej firmy efavit, winogronowy z lidla albo biedronki:) Wewnętrznie stosuję olej z wiesołka firmy gal;) jest on w kapsułkach, czasem kładę go też na twarz. Olejowania (ciało, włosy, twarz) regularnie używam od 4 lat. Niesamowite jak poprawiła mi się kondycja skóry, paznokci, włosów. Kiedyś nie umiałam zapuścić włosów dalej niż za łopatki. Teraz rosną jak na drożdżach, lśnią. To samo dotyczy skóry- ja już nie wiem co to podrażnienia po depilacji, suche łokcie... Kremu czy balsamu do ciała nie kupiłam od lat! Mój narzeczony mówi , że jestem najtańszą dziewczyną świata, bo w łazience on ma więcej kosmetyków ode mnie:)

Gość gość
Bije od Ciebie sztucznością.Opalenizna,tandetny kostium,pazury.Myślisz, że jesteś taka super?

Gość Mattew
You have nice body. I like this :)

Gość gość
autorko fajnie wyglądasz i chyba jesteś ślepa bo grubych ud nie widziałaś :o

Gość gość
a czy idealna hm ja tak nie wygladam a sie facetom podoba jest wielu ktorzy lubie trochę większe :)

Gość gościówka 26
Autorko, proszę napisz więcej o olejowaniu, czym i jak olejujesz ciało, po kąpieli wcierasz w ciało jakiś olej zamiast balsamu? I z jakich stron zamawiasz oleje?