Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RZUCANE PALENIA jaki środek najlepszy

Polecane posty

Gość gość

Witam ! :) mój narzeczony chce rzucić palenie, na forum piszę ja, ponieważ on jest w delegacji i nie ma możliwości o to zapytać :) chciałam żebyście doradzili jakie środki są najlepsze ? Jak działają ? Po jak długim czasie stosowania rzuca się palenie ? I czy łatwo wrócić do nałogu ? Liczę na odpowiedzi, pozdrawiam :)

Gość gość
Odświeżam :)

Gość gość
Na prawdę nikt na tym forum nie rzucał palenia ??

Gość Ale to już było
Jest mnóstwo tematów o rzucaniu palenie.Kafe nie jest odpowiednie na takie tematy.

Gość gość
Ja sama rzuciłam parę lat temu bez wspomagaczy - przyznaję że było trudno, mój znajomy rzucił z pomocą reklamowanego ostatnio leku Desmoxan - jemu pomogło (ok. 3 miesięcy temu, dotąd nie pali).

Gość gość
ja polecam monadit bicom ( biorezonans) byłam na tej terapii.Jest ok palic się nie chce, ale żreć i owszem...... w 3 tyg przytyłam 6 kg.......koszt terapii ok 100 -150 zł warto spróbować przez pierwsze 3 dni człowiek wściekły jak cholera, a potem zajada... tak przynajmniej było w moim przypadku... ale nie wiem może nie u wszystkich... w kazdym razie spróbować trzeba, moje cioteczki; jedna nie pali 5 lat , a była nałogiem jakich mało i nie przytyła.Druga nie pali 3 lata , ale przytyła i zwalić sadła nie może Więc jeżeli komuś nie zależy na dodatkowych kg , smiało można iść... ja też pójdę 2 raz.... ale najpierw muszę schudnąc tak ze 20 kg

Gość gość
Rzucałem, wiele razy. Właściwie to po co ma rzucać ?