Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foremann

Nie mam dziewczyny wszystko przez wzrost

Polecane posty

Gość foremann

Mam jedynie 175, wiec dziewczyny omijaja mnie szeroko. Nie rozumiem dlaczego patrza tylko na ta jedna ceche. DLa mnie to plytkie, ale nie mam na to wplywu

Gość gość
Przecież 175 to nie tak mało, nie przesadzaj kolego :)

Gość gość
Sorry kolego ale większość facetów z takim podejściem jedną głupią cechą sobie wszystko usprawiedliwia (jestem niski/rudy/kulawy i temu nikt mnie ie chce) a prawda jest taka, że tylko Wam się wydaje, że dlatego wszystkie laski Was omijają ;) Jakbyś był taki fajny jak Ci się wydaje to pomimo wzrostu miałbyś mnóstwo chętnych.

Gość gość
Mój syn ma 173-174, i połowa dziewczyn w klasie za nim lata, ale ma ładna luzie, i jest wygadany... wolalabym zeby miał mniejsz epowodzenie, bo w ogóle juz go nie widuje, lata z dziewczyna ... to nie wina wzrostu, chyba zeby miał ponizej 170

Gość gigabajcikk
sorry ale wzrost nie ma znaczenia. Jak byś był śmiałym facetem, wygadanym, przebojowym to wiele by za tobą biegało. To nie ładni mają łatwiej a przebojowi.

Gość Oliwia ta
175 to wysoki.

Gość Fggggvggty
Pewnie masz brzydki ryj i tyle. Ryj sie najbardziej liczy.

Gość gość
Mój partner życiowy ma 178cm wzrostu, ja mam 166cm i zakaz kupowania 15cm szpilek ;) Ale 10cm są idealne, męskie "lakierki" dodają jakieś 2-3cm, więc i tak jest wyższy. Kiedyś byłam z facetem majacym 187cm i nie wyobrazałam sobie być z kimś niższym, a jednak ;) Jeśli jesteś niski, zacznij chodzić na siłownię, wyrzeźb swoje ciało, a przede wszystkim rozbuduj plecy/barki, wtedy na wzrost nawet nie zwraca sie uwagi :)

Gość gość
on w ogóle nie jesty niski, na siłownie bym nie szła, nie ma nic gorszego niz niski i przysadzisty , w ogóle mi sie te miesniaki tak nei podobaja, ze uciekam na widok takiego

Gość gość
Kolejne marudzenia bez podstaw. Chodziłam z chłopakiem niższym o 10 cm, w dodatku nie ja jedna :P

Gość gość
Wymyslasz sobie problem ze wzrostem, a przyczyna pewnie jest gdzie indziej. Ostatnio poznalam dwoch niskich facetow, jeden mial 170 cm wzrostu, drugi na pewno mniej, ale gdybym nie byla w zwiazku, to schrupalabym obu :D

Gość gość
Nie wydaje mi się, żeby to był problem. Może gdybyś miał 160 lub mniej to może i tak, ale ty wcale nie jesteś niski. Przyczyna na pewno leży gdzie indziej.

Gość gość
haha! na bank masz mnóstwo odstręczających cech wyglądu i osobowości. wzrost 175 cm, to za mało żeby odstraszać kobiety